Nou stil de viatza (214)
Raspunsuri - Pagina 9
madelaine77 spune:
Gusta[b], am fost la nutritionist si mi-a prescris o dieta personalizata care din cate vad chiar face minuni si culmea ca nici nu ma infometez. Spre exemplu azi am mancat:
D- 1 iaurt o% grasime+ 1/2 rosie+ 1 castravete mic
P-200 gr muschi de vita la gratar + 1 mic
S- tot un gratar mic de 100 gr;
Sambata sunt programata la control si primesc deita pentru urmataorele 2 saptamani. Daca va intereseaza o postez dupa ce aflu ce mai am voie.
Delidana,
Carmen, imi amintesc ca am promis niste poze cu juniroul, dar recunosc ca nu am avut deloc timp sa le incarc.
hcclara spune:
Salut dragelor, ce faceti?
Gabi,Violeta, multumesc frumos!
Anda, si eu vroiam sa te intreb ce e piadina, dar te-a intrebat Delia si ne-ai lamurit! cat despre muste, e figura mare Carina! ma duc si eu sa vad ce ai mai postat la retete ca nu m-am mai uitat cam de multisor, macar sa salivez daca altceva nu pot!
Marilena, pai sa faca bine sa te maseze olandezu in fiecare seara! si ingrijeste-te, nu sta asa! pai avantajele ar fi cam astea: nu-mi trebuie viza daca vreau sa plec in america, am drept de vot (care nu ma interesa de altfel)...mi s-a pus si mie pata ca vreau cetatenie daca ai mei sunt toti nemti, si daca s-a putut dubla, atunci de ce nu? insa din septembrie vor sa introduca un test nasol ca sunt multi turci care vor cetatenie si sa le-o mai reteze!
madelaine, cum sa vorbesti singura? asteptam pozele...
Carmen, ce parfum ti-ai luat?
mai, mi-au placut tare retetele voastre de chiftele, dar acum cu caldurile astea nu am nici un chef sa gatesc...
Delia, cum e in vacanta?
va pup si noapte buna va doresc !
carina spune:
Ce tacute sunteti azi. V-ati dezdrabalat prea tare aseara...
Claudia: nu am mai scris de prea mult timp pe blog din cauza de timp, dar am scris pe subiect o reteta de pizza si una de inghetata. Eu insa imi scriu zilnic meniul si daca e careva interesata de cum se face ceva din ce scriu eu sa spuna si dau reteta.
Carmen: unde esti? Ai lesinat de la prea mult mirosit de parfumuri?
Marilena: nu mai zici nimic?
Tumpi: tot ocupata?
Delia: iti faci de cap ca e gata sesiunea si nu mai ai timp de noi?
Diana: ai mai condus? Cum e?
Violeta: a plecat seful? Cat va lasa singuri?
Yubi: cata inghetata ai papat azi?
Gabriela: unde esti?
Madleine: cheia succesului e sa intelegi si sa iti insusesti modul in care el iti face meniul ca apoi sa te poti descurca singura si sa poti face meniuri bazate si pe ce iti place tie sa mananci.
Ioana: la inaltimea noastra nu prea e ok mai jos de 52 de kile mai ales catre 30 de ani. Eu intre 52 si 54 ma simt numai bine.
Ma duc sa fac un dus si revin,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
louisea spune:
Scuze de absenta da avui multa treaba la servici de cand cu examenele..
Delia
Si felicitari pt reusite.
Anda da vad ca desi ai probl. cu dintii tot te ti pe baricade cu experimentatul
Propros de chiftele. Eu singurele care le fac in cuptor sunt cele din carne de porc, ca aia fiind grasa nu devine asa uscata. Restul la tigaie
Eu una am pofta de cartofi prajiti cu usturoi
Claudia felicitari pt cetatenie
Dupa cat timp se da la voi?
Si trimite si tu si niste caldura mai spre nord. Dupa o perioada cu vreme super acu de vre-o 2 saptamani e aiurea rau
Crys
Made si pe mine ma intere ce-ti zice. Sa intri sa ne zici
Carmen ce ti-ai luat frumos azi?
Ioana
Gusta ce mai zici? Ti-e mai bine?
Mai vin eu
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
CRISCOSTY spune:
Salutare natiune! Eu mor de la caldurile astea, parca ca anul asta nu mi-a fost niciodata Beau la apa cu tonele, transpir ca o camila si nu asi manca nimik toata ziua. De ex. azi am baut decat o cafea si am mancat o salata cu cas si o caisa.
Carmen asta vroiam sa punctez si eu, ca nu este un capat de tara daca merge la cresa...dar tu stii mai bine ce si cum Si eu fac chiftelutele de pui exact ca tine, maine am si eu in plan.
Cuscra pai cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa, nu? Seful este in concediu...bine ca nu era nimik si daca era la servici, dar asa poate alerga mai bine prin toate birourile A fost tare incantat si maine mai merge cu mine.
Madelaine chiar te rog sa postezi dieta, ma intereseaza
Va salut pe toate, nu vreau sa uit pe nimeni...asa ca va trimit la toate cate o floricica
Sunt prin zona, ma uit la meci.
Crys si Dany
Eftimie C. spune:
Buna seara!Stiu ca apar numai tarziu, dar asta e!
Azi am fost iar la sala si recunosc ca sunt franta.Ma dor toate cele de parca m-a batut cineva
Meniu:
D -cafea + 1banana
P -iaurt mare + 2felii de paine prajita si 2mere
C - branza de vaca frecata cu marar si putin ulei de masline + un gogosar
Multa apa.
Eftimie C. spune:
Carmen, Ioana, Delia, Cris, Gabriela multumesc pentru incurajari.Conteaza mult!Mai ales acum cand ati dat-o pe interzise
Delidana daca vrei inghetata de la Amicii, iti recomand sa vii la sursa, adica la Piatra Neamt
Am si eu cativa "furnizori" pe-acolo, dar i-am trimis in concediu, ca eu ma tin corect de dieta
Madelaine, Liris, Louisea nu-i problema ca scrieti mai rar, bine ca ne cititi si ne mai dati si vesti din cand in cand
Eu fug sa ma spal si apoi la nani, desi sunt cu ochii si la meci si sustin Rusii, care,din pacate sunt condusi.Nu-i nimic, vom avea o Finala Mica foarte frumoasa cu echipele revelatie ale acestui Campionat.
Va puuuuuuup.
P.S. Maine mergem la ziua unei fetite, dar promit sa fiu cumintica
violeta70 spune:
Buna dimineata!
Haideti la o cafea sau un ceai. Eu beau o cafeluta.
Aseara nu am mai intrat, dar am vazut ca nici voi nu v-ati omorat. Seara anterioara si-a pus pecetea?
Carina a fost o plecare fortata si precipitata (pentru treburi personale).Va sta pana isi rezolva problemele. Ceea ce sper eu este sa stea cat mai putin. Sincer mie imi convine sa fie aici, pentru a-mi lua din atributii. Nu pot sa spun acelasi lucru despre restul personalului. In plus este perioada de concedii, si fiecare vrem sa plecam.
Meniul de ieri:
- grisine
- o supa vegetala (vifon)
- cartofi fierti cu 2 rosii si un ardei gras, plus niste covrigi uscati (din aceia de Buzau)
- 2-3 caise super copate si super dulci
Acum va las ca trebuie sa ma pregatesc pentru servici.
Va doresc un week-end cat mai placut, insorit dar racoros.
Eu duminica merg in excursie, la Manastirea Cetatuia, in Arges. Dar pana atunci mai vorbim.
Pupici la toate fetele
justasmallkiss spune:
Neatza frumoaselor.
Violeta,multzam de cafelutza si spor la munca.
Carmen,dupa reteta ta sigur o sa imi iasa bune chiftelutzele.Eu nu gasesc aici leustean si sunt inebunita dupa el,l-as manca in orice ciorbitza si orice combinatie.Imi mai aduce o amica,il curata,toaca si congeleaza intr-un borcan si asa isi pastreaza gustul.Trebuie sa o intreb cand mai merge acasa.
Tu poti sa te plimbi prin magazine cu baietzii dupa tine?
Eh,la gradinita unde e Deli cat a fost la grupa de "cresa" nu am gasit-o niciodata murdara,cu "mucii" uscati sau rosie la funduletz.Din contra...mi-o mai gaseam si super coafata.Daca ieseau copilasii in curte si se jucau cu apa,le clateau chilotzeii cu mana si ii puneau la uscat.Aici la grupa unde a acum,murdara ca un purcel in fiecare zi...ok e mare si se imbraca-dezbraca singura,dar nu le intereseaza daca are costumul de baie sau prosopul ud sa le lase afara la uscat...asta mica mai zapacita ca ele,le arunca in saculetz peste hainele de schimb curate de se impute tot pana o iau de la gradi.Acum vreo 2 saptamani m-am "certat" cu directoarea pt ca Delia era racita,nu tare cu febra,dar tusea si avea muci,afara nu era tocmai vreme de baie si a mea se juca in apa,vānata de frig.N-am zis nimic dar am rugat-o a doua zi sa nu o mai lase sa se bage in apa,pana ii trece putin raceala si mi-a zis ca nu se poate.
Marilena,esti mai bine azi?Apropo de radiografie,mie mi-a iesit pe coloana la radiografie asa ...ca si o placutza de s-au albit aia la fatza,credeau ca am vreo operatie,dar mi-au mai facut o data poza si fusese o greseala.Māndra care imi facuse prima daca radiografia a zis ca pot sa las cerceii si piercing-urile si normal nu ai voie sa ai metal pe tine si probabil s-a reflectat metalul de a iesit in poza.Referitor la tratament(fizioterapie) pt coloana...ori sunt eu defecta...ori nu stiu,dar mie mai rau mi-a facut.
Madelainece-ti mai face cretzulinul?Felicitari pt kg pierdute.
Gabriela,fetita mea merge si pe perioada verii la gradinita pt ca noi avem doar 2 saptamani concediu si in rest nu avem cu cine sa o lasam.Pe de o parte ma bucur pt ca nu imi mai scoate mie peri albi cand e vorba de mancat si dormit.Acolo merge totul ca pe roate,orice e gustos,pana si "bocoli"(brocoli) spanacul,salata si supa crema de "momate"(tomate).Cred ca ii face ei placere sa ma enerveze.
Liris,pai daca ar fi sa le inteb pe fete sincer de cate ori scriu eu lucruri neinteresante,ohoooo,cred ca as baga capul in pamant precum strutzul de rusine.
Anda,Delia nu o da chiar asa in extreme sa nu mearga la baie sau sa nu iasa afara ci pur si simplu cand vede o musca fie ea cat de mica e ingrozita,incepe sa zbiere si sa planga....vine mami salvatoarea repede si alunga musca si pitica se linisteste pana la aparitia urmatoarei "zburatoare".Aaaa si nu e fii-mea prea grea dar la 20 de kg bate si e o adevarata placere pt mine dimineatza dupa ce ploua sa o duc la gradi in brate pt ca ii e la fel de frica si de rāme,tipa pe strada de zice lumea ca cine stie ce ii fac bietului copil si cum trebuie sa ma misc repede sa ajung si la munca,o iau pe sus si rezolvam problema.Am incercat si eu sa ii explic in fel si chip ca nu ii fac absolut nimic dar degeaba.
Referitor la inaltime si greutate,ai dreptate si eu ma simt cel mai bine la 53 de kg cu toate ca am grasime in unele locuri,"aia" se duce numa' cu sport.
Delia,te-ai topit?Eu ador calduraaaaa,sauna sa fie si nu ma supar.
Louisea,vaiii nu imi mai da idei ca dupa aia iar stau cu toaleta in brate. Cartofi prajiti(cum ii face mama,taiati in 4 si prajiti in untura amestecata cu ulei la foc mic pana sunt patrunsi,dupa care la foc mare sa se rumeneasca deasupra) cu usturoi si cu o buca' de ceafa de porc la gratar,dar de acasa din Ro. nu guma asta de aici fara nici un gust.
Crys,pai in ritmul asta o sa slabesti cat bati din palme.
Carmen E. tine-o tot asa si nu te lua dupa noi cu interzisele.
V-ati trezit?Haideti la cafelutze,ceaiuri,apa chioara ,suculet de fructe si cereale cu lapte.
hcclara spune:
'Neata! multumesc de cafea dragutzelor, noroc cu voi, ca altfel trebuie sa-mi fac singura!
Crys, eu ii admir pe cei ce nu pot manca de caldura, eu una pot manca fie canicula, fie ger !
Carmen E., bravo tie ca esti ambitioasa si mergi la sala!distractie placuta la ziua fetitei!
louisea, multumesc, nu stiu dupa cati ani poti, parca dupa 7 vorbeau fetele la subiectul de germania, e adevarat ca m-a intrebat tanti acolo cand am depus actele de cat timp sunt aici, dar cum am implinit anul asta in februarie 7, nu a zis nimic...iar cu dubla cetatenie se poate de anul trecut, de cand e Ro in UE.
Fac si eu chiftele de pui ca tot la ele mi-a ramas gandul, ma duc sa mai citesc odata ce trebuie sa pun in compozitie!
Laura, ai terminat despachetatul si aranjatul?
Eu ma bucur ca au castigat spaniolii aseara, au castigat destul rusii eurovisionul, era culmea sa castige si finala!
va las acum ca ma apuc de chiftele pana nu vine caldura mare ca nu mai am chef pe urma!
o zi buna si un weekend cum va doriti!