Erectie la o luna?!

Erectie la o luna?! | Autor: romana_74

Link direct la acest mesaj

E normal ca un bb de o luna sa aiba erectie? Va dati seama ce m-am speriat cand am observat ca dupa baita inainte de a incepe masajul, Matei a avut erectie...L-am chemat si pe tati si ne tot minunam de ce se intampla. Am vrut sa o sun pe dr. pediatra dar parca cum sa-i zic?! Poate rade de noi dar el chiar a avut... E normal la varsta asta?

ROMANA&BB MATEI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Este ceva cat se poate de normal.Si baietelului meu i se intampla,asa ca stai linistita.Este doar un mic barbatel,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Oho, si inca cum. Este foarte normal. Dar ce zici de bebe de cateva zile care are asa ceva.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Wow eu habar nu aveam ca e erectie, eu am crezut ca baiatul meu are "cuc tare" inainte de a vrea sa faca pipi !

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Primele erectii au loc in burtica mamei, dupa 17 sapt. de sarcina, si bine'nteles ca raman si dupa nastere. Chiar mi-a povestit o mamica de baiat ca i-a aratat dr. la ecograf cuculetul bebelului in plina erectie, si a fost f surprinsa, insa dr.-ul a zis ca e normal. Asa o fi...

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Va multumesc tutror pentru raspunsuri! M-am linistit. Inseamna ca e un copil normal! Va pupi pe toate!

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Chiar asa Romana, sa stii ca asta chiar e o dovada de normalitate cum bine ai spus-o!

Dana si Mihai

Mergi la inceput