E normal ca un bb de o luna sa aiba erectie? Va dati seama ce m-am speriat cand am observat ca dupa baita inainte de a incepe masajul, Matei a avut erectie...L-am chemat si pe tati si ne tot minunam de ce se intampla. Am vrut sa o sun pe dr. pediatra dar parca cum sa-i zic?! Poate rade de noi dar el chiar a avut... E normal la varsta asta?
ROMANA&BB MATEI
Este ceva cat se poate de normal.Si baietelului meu i se intampla,asa ca stai linistita.Este doar un mic barbatel,nu?
Oho, si inca cum. Este foarte normal. Dar ce zici de bebe de cateva zile care are asa ceva.
Sanatate maxima!
Wow eu habar nu aveam ca e erectie, eu am crezut ca baiatul meu are "cuc tare" inainte de a vrea sa faca pipi !
Adina si bebe Gabriel
Primele erectii au loc in burtica mamei, dupa 17 sapt. de sarcina, si bine'nteles ca raman si dupa nastere. Chiar mi-a povestit o mamica de baiat ca i-a aratat dr. la ecograf cuculetul bebelului in plina erectie, si a fost f surprinsa, insa dr.-ul a zis ca e normal. Asa o fi...
Cristina, mamica cu burtica
Va multumesc tutror pentru raspunsuri! M-am linistit. Inseamna ca e un copil normal! Va pupi pe toate!
ROMANA&BB MATEI
Chiar asa Romana, sa stii ca asta chiar e o dovada de normalitate cum bine ai spus-o!
Dana si Mihai