mi-am cumpärat costum de baie.....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Fetelor, va rog- veniti toate la plaja aici. Si la 100 kg va incadrati la categoria "bune-bune"! Sunt pe aici niste balene(credeti-ma pe cuvant ca e greu sa va imaginati persoane peste 300kg)- sotu' zice ca ar trebui sa le interzica accesul in locurile publice- luati-o ca pe-o gluma, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damadepica spune:

Nu te supara, dar cred ca e cea mai amuzanta postare. Pai si ce daca ai sunci? Asta inseamna ca nu mai mergi niciunde? De unde crezi ca apar la mare numai femei slabe? Sau ce, alea grase stau in casa? Nu vei fii nici cea mai slaba, nici cea mai grasa, stai linistita. La mare e ca peste tot...femei de toate taliile, culorile...
Depresia ta seamana cu cele pe care le faceam eu in liceu ca sunt prea alba si nu ma imbracam in fuste scurte ca sa nu se vada...
Acum esti mami (din cate am inteles eu), ar trebui sa gandesti altfel....bine ca il duci pe copil la mare, ca e sanatos si ...cam atat. Sau daca anul asta te deranjeaza ca esti grasa si nu mai ai timp sa faci nimic, pana la anul slabesti si vei fi impacata cu tine cand vei merge iar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Pot sa vin si eu in gasca?
Eu nu mai fac nici o depresie :am 1,64m si venerabila greutate de 86 kg.Deci.....BALENA intoata puterea cuvantului.Pe mine nu ma deranjeaza neaparat de frumusete greutatea care o am ci pur si simplu nu ma simt bine.
Am facut o operatie (fiind suspecta putin de celule maligne)acum iau niscai pastile si am inteles ca cel mai important este sa traiesti si sa fii sanatos.Suspiciunea de malignitate a fost spulberata de investigatiile facute la Bucuresti si ceea ce pot sa va zic este:BUCURATIVA DE VIATA,DE APA ,DE SOARE ,DE MARE !
Ca sa va mai spun ca nu-mi gasesc costum de baie ca lumea ,sa stea naibii carnea aranjata-n el?Sa nu-mi iasa burta,taztele si suncile pe afara?
Costum cu totul nu vreau pentru ca pur si simplu vreau sa ma bronzez si sa ma bata soarele.
Sau pot sa va mai spun ca am 40 de ani ,3 operatii si un copil de 6 ani iar la servici am o colega de 23 de ani care arata binisor dar are si niscai celulita pe care nu vrea s-o observe.E blonda ,tanara frumoasa primeste zilnic complimente si face tot posibilul sa-mi reaminteasca faptul ca am 40 de ani si sunt GRASA!!!!!!!!!??????????????Noroc ca ma doare la basca si nici acolo.Asta e viata!
Hai va pup pe toate ,ca deja v-am plictisit destul!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Rall
ti-am trimis un PM ,te rog mult astept impresii de la tine referitor la hotel saturn si statiunea Saturn.
Te rog mult.Daca e ok vin si eu in zbor in 2 saptamanani.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Pot sa vin si eu in gasca?
Ca sa va mai spun ca nu-mi gasesc costum de baie ca lumea ,sa stea naibii carnea aranjata-n el?Sa nu-mi iasa burta,taztele si suncile pe afara?

Am inteles ca nu vrei costum dintr-o piesa, dar eu l-am cumparat www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-ceinture-taillissime.aspx?productid=324135698&documentid=555608&categoryid=25997557" target="_blank">pe asta - si iti spun ca sta foarte, dar foarte bine. La abdomen are doua straturi de material, unul mai strans si altul pe deasupra mai largut. De aceea nu se mai vede nici un colacel sau celulita pe burta - da un aspect relativ plat chiar daca pe latime burta e mai mare Si e si sexy

Merita incercat.
PS - ti-am raspuns la PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela 1969 spune:

M-ati facut sa ma simt muuult mai bine.De abia ce-am venit de la mare unde ma crizam in fiecare zi si-mi stresam sotul si copilul ca m-am grasa si ca am celulita.Degeaba imi spuneau ca arat foarte bine eu nu si nu.Ma uitam in geamurile de la restaurant, in oglinda de la lift, in cea de la baie unde a naibii lumina cade de sus si parca atunci iese celulita mai mult in evidenta.
Drept pentru care, cand am ajuns acasa am inceput sportul si dieta.
Daca va spun ca am 1,67 m si 62 kg o sa spuneti ca am pitici pe creier dar acum 2 ani aveam 55 kg si ma simteam foarte bine in pielea mea.
Si aveti dreptate, la mare intalnesti mai mult persoane grase decat fotomodele.
Erau nemtoaicele si englezoaicele foarte urate si neingrijite pe cand romancutele(cel putin cele care erau la acea data in hotel)aratau cu mult mai bine.
Si acum o sa va spun un lucru deja stiut de voi si anume ca sotii nostri si barbatii in general nu prea observa celulita.Cred ca daca nu le-am fi impuiat noi capul toata ziua cu asta nici n-ar fi stiut ce e aia.

Mergi la inceput