*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (99) ***
Raspunsuri - Pagina 13
aissa spune:
Buna ziua,
sunt la mare si tocmai am dat o comanda, nu m-am lasat. am bagat cod 34770 pt set genti si a mers, insa nu vad in suivi nimic, adica imi spune ca nu poate sa "imi satisfaca" cerinta. ma uit si pe mail sa vad daca primesc macar acolo confirmare...
oricum...slabut mi se pare si mie, plus ca aveam produse in cos care nu au fost reduse direct ci mutate, asa ca a trebuit sa le caut iar...
ella_74 spune:
hello,
m-am intors din concediu fix la tanc; vaz ca sunteti pe baricade.
Madau,
ma bucur sa te gasesc activa aici.
Nushu,
pe unde esti?
Spor la shopping!
, mamica de David (24.04.2007)
Giova spune:
Chiar nu stiti cum se numesc alea de pus sub cearceaf sa nu ajunga pipi in saltea sau unde le gasesc
am cautat de am innebunit la lenjerii de pat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
alinabojuc spune:
Giova aici le gasesti http://www.laredoute.fr/achat-linge-de-maison-couettes-couvertures-protection-literie.aspx?categoryid=22938726
Nici mie nu mi se pare cine stie ce mare reducere. o sa comand ce e musai dar o sa astept si bulinele. de or mai fi buline sau de or mai fi marimea mea.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
Giova spune:
Alina mersi mult de tot. daca ai stii de cate ori am trecut peste pagina asta!!! cred ca de la caldura mi se trage.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
miki68 spune:
Pe mine cred ca m-a blestemat careva! Zic, hai sa validez cosul cu lucruri de 1-2 euro, si, zbang! pica netul si nu mai revine pana plec de la birou. Acu' am ajuns acasa, dar nu prea mai merge situl si oricum, mai am doar cateva dispo in cos
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
cristina_dm spune:
Fetele, nu gasesc fp0, iar la cod 44091 e un sac maro....dar unde ii pot vedea poza...sa nu fie o sacosa de 1 leu...
se pot vedea undeva cum arata cadourile astea "codate"?
miki68 spune:
Gata, am dat si eu o comanda! Numai lucruri de stat in casa, dus gunoiul, adica de alea de 1 euro. Am primit confirmare, m-a sunat banca sa confirm suma... Acu astept. As mai comanda si niste chestii de -65 -70%, dar ma mai gandesc pana maine.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei