Va recomand din toata inima Earthlings, un documentar infiorator despre "comuniunea" om-natura.
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG
Aberanta mi se pare comparatia dintre porci in grajduri cu oameni la Auschwitz.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Nu am putut sa il vad pe tot ca nu am mai vazut de lacrimi...astia suntem noi "alesii lui d-zeu", torturam, ucidem fara mila(sa fie intretinut excesul).
Chiar nu inteleg sadismul celor ce fac asta animalelor.Cererea ar exista oricum si s-ar castiga o gramada de bani si daca ar oferi animalelor o viata mai decenta pana la taierea pt consum.(chiar sunt naiva...cum naiba sa ofere ei un trai decent animalelor cand si banii aia pot intra in buzunarele adanci ala CEOs marilor corporatii)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Nici eu nu am putut vedea tot...groaznic....
Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Am inceput si eu sa ma uit la el.Am vazut cred ca vreo 20-25 de minute si mi s-a facut rau de la stomac. O sa incerc sa ma mai uit mai incolo.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor