Ce parfumuri va plac (5)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia_daniela spune:
Fetelor, Eclat d'Arpege merge de vara, sau sa ma orientez dupa altceva?
Nu gasesc sa-l testez pe nicaieri!
Sunt total bulversata...
As vrea Emporio Armani Elle sau DG - Light Blue, nu stiu ce sa aleg, ca vreau si sa se mentina mirosul...
Ar mai fi Roberto Cavalli - Cavalli Woman in wish list-ul meu!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Ai comandat la esentedelux?
da.
Carmen, Iustin & Teodor
danamiha spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Sunt total bulversata...
As vrea Emporio Armani Elle sau DG - Light Blue, nu stiu ce sa aleg, ca vreau si sa se mentina mirosul...
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Cat am asteptat sa miros Lanvin-Eclat d'Arpege si in sfarsit l-am gasit la mall in Timisoara, in Oradea nici urma de el, eram gata, gata sa-l comand la esentedelux, dar am ales un alt parfum si cand am ajuns sa-l testez am fost tare dezamagita pt ca nu este pe gustul meu, dar mie imi plac parfumurile dulci, cu vanilie, acesta este fresh, s-ar putea sa-ti placa
DG - Light Blue, e un parfum care imi place mult, nu il am, dar stiu ca fetele spun ca nu persista, dar daca mie mi-ar placea un parfum muuult de tot l-as cumpara si l-as folosi mai des in timpul zilei, uite cum face geniest cu Skin, isi da vreo 10 pufuri dimineata, deci nu as renunta...
Emporio Armani Elle nu cunosc in schimb imi place mult Emporio Armani Night, am avut si persista.
Sa ne spui ce alegi.
dana_iulia spune:
Fetele care cumparati de pe fragrantica.com, spuneti-mi si mie care sunt taxele, care sunt inconvenientele, daca exista.... Am vazut ca au Maroussia de la Slava Zaitev.....si mor daca nu il cumpar....
Multumesc! Si repede cu raspunsul; plssss!
Si intervin cu rugamintea, ca daca il are cineva si nu il vrea, il iau eu
danamiha spune:
quote:
Originally posted by dana_iulia
Fetele care cumparati de pe fragrantica.com, spuneti-mi si mie care sunt taxele, care sunt inconvenientele, daca exista.... Am vazut ca au Maroussia de la Slava Zaitev.....si mor daca nu il cumpar....
Multumesc! Si repede cu raspunsul; plssss!
Si intervin cu rugamintea, ca daca il are cineva si nu il vrea, il iau eu
VLAD-STEFAN si TUDOR-DANIEL
Uite ce am citit eu pe site-ul lor:
"Please, note we do not sell perfumes. You can find links to other shops from here but we do not have any information about their stock supplies, availability, prices, shipping etc."
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by camelia_daniela
Sunt total bulversata...
Cat am asteptat sa miros Lanvin-Eclat d'Arpege si in sfarsit l-am gasit la mall in Timisoara, in Oradea nici urma de el, eram gata, gata sa-l comand la esentedelux, dar am ales un alt parfum si cand am ajuns sa-l testez am fost tare dezamagita pt ca nu este pe gustul meu, dar mie imi plac parfumurile dulci, cu vanilie, acesta este fresh, s-ar putea sa-ti placa
DG - Light Blue, e un parfum care imi place mult, nu il am, dar stiu ca fetele spun ca nu persista, dar daca mie mi-ar placea un parfum muuult de tot l-as cumpara si l-as folosi mai des in timpul zilei, uite cum face geniest cu Skin, isi da vreo 10 pufuri dimineata, deci nu as renunta...
Emporio Armani Elle nu cunosc in schimb imi place mult Emporio Armani Night, am avut si persista.
Sa ne spui ce alegi.
Multumesc mult pentru raspuns!
Sa vad ce mai gasesc sa testez si ma hotarasc eu saptamana asta!
Carrye spune:
Mi s-a pus pata rau pe Burberry! Am descoperit The Beat. Nu mai stiu daca imi place mai tare decat Brit dar stiu sigur ca este urmatoarea mea achizitie...
Pup fetele!
asi spune:
Fetelor lamuriti-ma si pe mine ce inseamna EDT si EDP?
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
andreea81 spune:
EDP-Eau de Parfum = Apa de parfum
EDT-Eau de Toilette = Apa de toaleta
EDP este mai concentrata....de obicei tine mai mult pe piele decat un EDT. Asi,
Carrye spune:
EDT - eau de toilette
EDP - eau de parfum
Mai exista si parfumul care are cea mai mare concentratie (20-40%). Apa de parfum are 10-30% iar apa de toaleta 5-20%.
Cea mai mica concentratie o are apa de cologne de 2-5%.
Pentru ca noi folosim in general doar EDT sau EDP, mirosul apei de toaleta persista aproximativ 6 ore iar cel al apei de parfum pana la 12 ore.