metoclopramid

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Hai ca am dat un search pe google si uite ce am gasit - http://www.egirl.ro/medicamente/display/396/METOCLOPRAMID-compr.html. La reactiile adverse scrie intr-adevar de lactatie!
Dar eu nu as lua metoclopramid pentru lactatie! Mai bine formula, ca e sanatoasa, decat lapte matern cu urme de medicament. Si-apoi, mai e si ficatul tau, nu cred ca i-ai face bine daca ai lua zilnic metoclopramid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

merci eld, am vazut si eu prospectul, d-aia am deschis si subiectul, de teama sa nu fac vreo tampenie. asistenta respectiva zicea sa iau 2-3 pastile, nu sa iau zilnic....dar tot mi-e teama ca e medicament totusi.
tibiuta, ceva laptic am eu, numai ca insuficient si daca nu se va mai putea sa alaptezii voi da formula, nu-l voi lasa sa sufere de foame....dar nu vreau sa renunt la alaptat atata timp cat mai am o speranta, voi renunta in momentul in care voi putea sa zic ca am incercat tot ce se putea face.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Nu renunta asa usor. Nu cred ca metoclopramidul e cea mai buna solutie pentru stimularea lactatiei, desi am auzit si eu de acest lucru. Mai bine incearca cu ceaiuri si mai ales pune-l pe bebe cat de des la san si fara lapte praf bineinteles.. Mulsul nu este absolut deloc relevant pentru secretia lactata. Eu daca incerc sa ma mulg nu reusesc decat cu greu sa scot 10-20 ml dar cu toate astea bebelina mea se satura si creste bine. Va fi greu doua-trei zile dar apoi vei avea mai mult laptic. Si noi am avut zile mai proaste cand statea aproape toata ziua la san dar le-am depasit.
Sper sa reusesti sa iti alaptezi in continuare micutul.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamarcu spune:

Buna tuturor!
Sunt noua pe forumul vostru; m-am inscris din dorinta de a lamuri aceasta dilema legata de METOCLOPRAMID.
Aceste pastilute NU se transmit in lapte si nici nu fac rau mamei!!!
Am exemple de copii care acum au 5 ani si nu au avut nici o problema nici copilul nici mama.
METOCLOPRAMID-ul (pastile) se ia pentru cresterea lactatiei pe o perioada de 14 zile si atat. Se poate repeta dupa 2-3 luni daca e necesar. Se iau cate 3 pastile pe zi (la interval de 8 ore) timp de 14 zile.
Am facut si eu acest tratament deoarece am nascut prin cezariana si dupa 5 zile lactatia nu se instalase cum trebuie. Eu am facut o mica modificare: am luat cate 2 pastile pe zi timp de 14 zile.
Si acum am lapte (dupa 6 luni).
Pentru mamica farmacista: acest tratament mi-a fost recomandat de un pediatru excelent Prof.Dr. C. Ulmeanu directorul SCUC G.Alexandrescu.
Pentru orice intrebari sunt la dispozitia voastra!
Aveti grija de puisorii vostri!
O zi minunata in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

si eu am luat cate si mai cate pt a mentine lactatia... nu a mers nimik. de vreo 3-4 ori am luat si metoclopramid... dar am renuntat ca imi era teama de efecte...
si pt mine a fost o lupta sa alaptez.
mult succes in continuare!

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamarcu spune:

Tocmai asta e treaba: 14 zile de Metoclopramid nu are efecte secundare!!!
Stiu sigur ca METOCLOPRAMID-ul nu se transmite in lapte (am o verisoara biolog care atunci cand a facut tratamentul, acum 5 ani, a facut analize laptelui ei sa vada daca sunt modificari si nu erau).
Tot ceea ce face este sa-ti mareasca secretia lactata!
Insa daca iei o pastila azi si una peste cateva zile nu are chiar nici un efect.
Oricum, eu am incercat si a mers de minune. Puiuta mea este bine sanatoasa, nu am si nici nu am avut vreo problema cu ea.
Faceti cum credeti de cuviinta insa stiu din surse sigure ceea ce va spun; daca vreti as putea sa fac rost de explicatiile medicale referitoare la actiunea METOCLOPRAMID-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

din pacate, la mine nu a mai functionat niciun remediu...lapticul meu a disparut, incet-incet s-a dus...am suferit mult din cauza asta si inca mai sunt necajita, dar nu am avut ce face...am incercat orice. asta e! degeaba ma strofoc eu, ca nu mai am ce sa fac...bine macar ca acum accepta humana, caci celelalte formule le refuza clar.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput