fetelor...vreau sa apelez la bunavointa voastra ca sa aduc in dscutie un alt subiect care streseaza o femeie inca de la pubertate:cosurile,toate sfaturile,incurajarile,tratamentele sunt binevenite.
...de ex:masca cu argila combinata cu sucuri de fructe,lamaie(pentru ten gras),lapte caldut,ulei de masline(pt hidratare,pentru ten sensibil);pasta obtinuta lasata sa actioneze pe fata cca. 15-20min.iar apoi indepartata cu apa calduta,face minuni in unelee cazuri:):)
Bine ai spus in unele cazuri pentru ca la mine nu a avut nici un efect.Singurele care au avut un effect sunt anticonceptionalele din pacate.
In rest mi-am cumpararat toate produsele posibili si imposibile si tot nimic.
Cait
Home is where heart is...
Din pacate mai mult decat cosmeticalele conteaza ce mananci, nivelul de stres, de poluare si influenta hormonilor. Ideal este ca fata sa nu fie atinsa nici de par, nici cu mainile.
If all else fails, look cute.
Nu pot sa spun ca am probleme mari cu cosurile, dar cateodata apare unul incapatanat si dureros. Nu ma abtin sa-l las in pace, asa ca-l zgandaresc cum pot eu mai bine si mai tare. Apoi imi dau cu creionul ala astringent- pentru dupa barbierit- al sotului si pana dimineata urmatoare deja incepe sa se vindece, nu mai este umflata zona si il pot acoperi rezonabil cu fond de ten.
Va recomand sa il atacati numai seara- altfel riscati sa iesiti "tumefiate" pe starda, la serviciu, etc.
Eu am facut tratamente mai puternice decat masti cu argila..ca sincer, naturistele la mine nu rezolva nika...Am fost de curand la dermatolog...si iata tratamentul pt acneea (mentionez ca am coshuri dureroase, in piele, care se inflameaza...dr. a zis ca ii vorba de o infectie bacteriana): Doxaciclina cate 1/zi timp de 30 de zile, unguent Differin(ingredient activ:adapalene), demachiant Bioderma H2O Sensibio, Crema de fata noncomedogena(care repara ravagiile facute mai ales de Differin, care usuca ff tare pielea) tot de la bioderma, Sebium(e o crema speciala pt tenurile grase nenorocite si uscate din cauza diverselor tratamente).
Mai beau zilnic ceai de trei frati patati...si cam atat.Deocamdata nu mi-au mai aparut coshuri din alea mari...dar tot mai am...tratamentul e inceput de 13 zile.
Pearl