Reprezinta bloggerii o problema?
Raspunsuri - Pagina 2
adra_bell spune:
Sunt convinsa ca nu oamenii politici isi scriu blogurile, de ex cand si-a lansat Iliescu blogul au si spus ca nu e scris de el. Si eu citesc bloguri ale unor necunoscuti foarte talentati.
Amethyst spune:
Bloggerii, da, sunt o problema in sensul ca pot face valuri, pot manipula, pot induce in eroare, pot fi lideri de opinie, sunt respectati, injurati, aplaudati si de multe ori, invidiati (mai ales aia care fac bani buni din blogging)
Eu am blog si mai scriu pe inca unul care e format dintr-o echipa, ma 'cunosc' cu alti bloggeri, mie imi place fenomenul si sunt la curent cu noutatile in domeniu :)
Deci, traiasca bloggerii
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Bedrosmart spune:
Pun si eu o intrebare cam tembela (si imi cer scuze pentru asta): unde se gasesc blogurile de care vorbiti? Adica in afara de cele scrise aici, pe DC, pe care le-am mai citit, uneori cu foarte mare placere. Unde sunt scrise celelalte, cele care ar putea sa ma manipuleze, influenteze, incante, dezguste, ma rog, dupa caz? Sau cele ale politicienilor sau ale vedetelor?
Nu e o intrebare ironica, pur si simplu nu stiu unde sa le caut. Ma ajuta cineva?
Si inca o intrebare: cum poate cineva sa castige bani scriind un jurnal on-line (ca asta e un blog, nu?) Adica il plateste cineva pentru asta sau cum stau lucrurile?
Bedrosmart
Amethyst spune:
Bedrosmart, pai numai daca dai o cautare pe google folosind "blog" iti apar in primul rand cele mai faimoase ca sa zic asa. Dar daca te intereseaza o anumita tematica poti cauta dupa blog despre x,y,z. Apoi chiar daca dai o cautare curenta, poti da peste diferite bloguri.
Daca vrei sa vezi daca o anumita persoana publica, vedeta sau stiu eu cine are blog scrie numele+blog si vezi ce iese :D
Bani se castiga in felul urmator. Un blog foarte vizitat e ca un fel de comunitate online, uneori mai ceva decat un forum. Si unii doresc sa-si faca reclama pe blogul tau pentru ca esti interesant, vizitat si oamenii dau click pe reclama, asa cum se intampla si pe forum. Sau iti pui reclame pay-per-click, ceva de genul. Sunt diverse moduri, astea sunt doar cateva :)
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
ardeiash spune:
pai de exemplu poti citi un blog frumos.. (sau cel putin unul care mie-mi place ) blogul andreei marin ...
stau si ma-ntreb numai daca ea scrie acolo.. mi-ar placea tare sa cred ca este ea si nu secretarea ei...
s-auzim numai de bine! si