TRAIM INTR-O COCINA DE SOCIETATE !!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

se vor mai strange vre-o cateva pagini aici, dar esentialul este ca fiecare sa aduca schimbarea in dreptul sau, daca ceva il nemultumeste!!!

ca sa curga cerneala virtuala de amorul artei... iar peste cateva luni alt nemultumit de sistemul romanesc va deschide un asemenea subiect, va strange 20 de pagini de nemultumire, iar solutii.....ioc! si tot asa, invarteala in cercul vicios al lamentarilor!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

kariguld, n-am fost deloc ironica si nici nu am intrebat care e situatia angajatilor personali. Te-am intrebat pe tine din perspectiva angajatorului pe care multi nu o au(pentru pur si simplu fapt ca sunt mai multi angajati ca firme). Mie asta mi se pare o problema majora in Romania, drepturile legate de legislatia muncii. Lucru peste ore, in week-end, zilel de concediu neacordate pentru ca nu se vrea, mame fortate sa se intoarca inainte de cei doi ani sau sa isi caute in alta parte, birouri in care se fumeaza desi legislatia interzice acest lucru. Si atunci cand esti in una din situatiile astea cum poti lupta impotriva sistemului? Ca nu e vorba de un rahat de caine in parc pe care il ocolesti la timp. Si nu-mi dau raspunsuri singura decat daca vorbesc singura. Ceea ce pe un forum e contraproductiv.

Ce spui tu e ceva de genul la ce sa ne mai plangem si sa discutam ca tot nu se rezolva nimic. Sau daca vrei sa rezolvi nu mai da spaga si arunca hartia la cos. Ce zic eu e ca exista probleme mai grave care nu se pot rezolva de unul singur.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by spic de grau
Cu tzarani care inca ara cu calul.

Cu petrolul pe terminate in curand nu se va mai mira nimeni cand va vedea un fermier englez/francez/american/olandez/etc. arand cu calul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

quote:
Originally posted by Clover

Ce spui tu e ceva de genul la ce sa ne mai plangem si sa discutam ca tot nu se rezolva nimic. Sau daca vrei sa rezolvi nu mai da spaga si arunca hartia la cos. Ce zic eu e ca exista probleme mai grave care nu se pot rezolva de unul singur.

If all else fails, look cute.

din punctul meu de vedere, ca angajator, am respectat si respect legea, litera cu litera, punct cu punct!!!

oricine se poate plange, de orice!!! dar, in afara de lamentari nimeni nu a venit cu solutii, sau idei, sau ce face el in dreptul lui in privinta schimbarii!
foarte adevarat, problemele prezentate aici sunt grave si nu le poate rezolva o singura persoana, dar la ce foloseste sa spunem:"ce rau ne merge!! ce trebuie sa induram!! ce mizerie e in cutare loc!! ce nesimtit patronul X sau Y!! ce medici imorali!!" doar sa spunem si sa nu se faca nimik.
cred ca fiecare in dreptul sau trebuie sa faca ceva!!!
eu sunt foarte realista, vad si ma confrunt zi de zi cu ce se confrunta toata lumea, dar am ales sa nu ma plang, sa incerc in dreptul meu si in raza mea de actiune sa schimb ceva!!!

lucrurile mari se realizeaza incepand cu cele marunte!

Kari

Mergi la inceput