*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***
Raspunsuri - Pagina 16
arcadia spune:
Imi spuneti si mie va rog, se pot face mai multe cosuri simultan? Adica umpli unul si treci la urmatorul, fara sa-l validezi pe primul? Din ce am observat eu nu, insa umpleam frumos cosul pt solduri si la un mom dat m-am trezit cu 0 produse in cos, si m-am intrebat daca nu cumva am depasit 25 de produse si primul cos s-o fi ascuns. insa nu l-am gasit.
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
alinabojuc spune:
Mai aveti rabdare? eu nu.
mai ales ca nici nu vreau sa comand din prima zi, va merge prost site-ul si nu am chef de nervii aia. dar o sa trag un ochi la produse sa mai lasati si la altii! nu luati tot!
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
miki68 spune:
quote:
Originally posted by arcadia
Imi spuneti si mie va rog, se pot face mai multe cosuri simultan? Adica umpli unul si treci la urmatorul, fara sa-l validezi pe primul? Din ce am observat eu nu, insa umpleam frumos cosul pt solduri si la un mom dat m-am trezit cu 0 produse in cos, si m-am intrebat daca nu cumva am depasit 25 de produse si primul cos s-o fi ascuns. insa nu l-am gasit.
Poze bebe
fain
Nu se poate, dar ai optiunea sa mai adaugi 25 la "favorite". Deci 50 de produse pe un cont: cos+favorite
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Mirona spune:
cine ma ajutasi pe mine?
am si eu 25 de produse in cos - si mai cateva la favorite - dar pe astea cum le pot vizualiza?
unde le pot vedea? ca in cos/pe langa cos ... nu sunt.
merci
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
canda_h spune:
Ieri am fost la posta sa vad ce e cu coletul ala ridicat de altcineva ...
I-am cerut frumos la tanti sa imi arate dovada ca cineva a ridicat coletul si imi arata ca la inceputul lui iunie a fost ridicat coletul de catre socru-meu ... pai normal ca a fost ridicat ca doar ala era alt colet. Si o intreb ce e cu avizul din 18.06 pe care i l-a oprit la posta tanti care a fost dimineata si zice tanti cu tupeu ca avizul era tot pentru coletul ala ridicat deja. Si zic eu "pai cum se poate sa ridic coletul la inceputul lui iunie si dupa ~3 saptamani sa primesc alt aviz tot pentru coletul ala???" N-a zis nimic ...
N-a si dupa discutii imi da ceva dosar cu toate coletele externe din luna iunie sa caut acolo ... bineinteles ca n-am gasit nimic. Ma mai uit odata ... In timp ce ma uitam o vad pe tanti ca se duce mai incolo la alt ghiseu si scoate de dupa un dulap coletul meu "scrisorica" si zice cred ca asta e!
N-a acum nici nu stiu ce sa zic, a fost o chestie intentionata s-au pur si simplu o greseala. Bine ca l-am recuperat!
Vad ca va pregatiti pentru reducerile de maine ... io astept ca vreau sa vad si cat la suta se reduc chestiile ce le vreau eu.
Va recomand panatalonii scurti:
http://www.laredoute.fr/vente-short-femme-couleurs-d-ete.aspx?productid=324133094&documentid=207608&categoryid=22905179&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
sunt draguti ... si cred ca io i-am luat chiar mai ieftin decat sunt acum, erau 65 % redusi.
Am mai avut geanta asta:
http://www.laredoute.fr/vente-sac-femme.aspx?productid=324138586&documentid=207608&categoryid=22907573&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
dar sunt dezamagita ... e o diferenta big intre poza si realitate. e din material textil si forma e ciudata.
Angi de motanel (5.02.2006)
ANKA-iasi spune:
mirona intri la mon espace client,alaturi de suivi de commande si acolo ai sa vezi mes produits preferes
cristina_dm spune:
Fetele, aseara mai eram pe aici si la 12 noaptea!!! ...eu si missdeutza!!!
Ma bucur ca s-a rezolvat cu coletul! Ma bucur ca va vad active si parca altfel sunt zilele astea, cand traim intens ... nu??!! Eu am de lucru, dar intre doua fraze, hop! un ochi pe aici...
Vad ca zi site-ul merge bine. Dar parca inainte faceau mai multa reclama inainte de reduceri. Bun, important e sa le reduca si inca muuuult!!!
Fetele, eu tot nu gasesc codurile alea fp0, sunt numai coduri cu cadouri. Nu au aparut inca sau eu nu dau de ele?
O zi buna!
ANKA-iasi spune:
nu stiu cum sa zic,dar nici nu cred ca o sa apara coduri FDP0.zi merci ca iti merg alea de cadou,la mine nici alea....
arcadia spune:
multumesc miki!
mai am o intrebare: la solduri toate produsele sunt reduse cel putin 70%, sau unele pot fi reduse mai putin?
Poze bebe
fain