se pot da 2 pliculete de smecta pe zi la un copilas de 4 luni si jumatate cu ceva probleme diareice?
andra
quote:
Initial creeata de andra32
se pot da 2 pliculete de smecta pe zi la un copilas de 4 luni si jumatate cu ceva probleme diareice?
andra
Buna Andra,ti-a recomandat medicul doza aceasta de smecta?Mi se pare prea mare si sa-ti spun de ce...Cand avea vreo cinci luni si Mihai a avut probleme cu burtica,iar doamna doctor pediatru mi-a zis sa-i dau Smecta in felul urmator:continutul plicului(praful) sa-l impart in patru,si sa il dau dizolvat cu ceai(deci de patru ori pe zi din acelasi pliculet).Acum nu stiu...o sa afli si alte pareri dar cel mai bine intreaba medicul pediatru.Insanatosire grabnica bb-ului.
Cristina si bb Mihai(1 an si aproape 9 luni)
Eu le-am dat 2 plicutele cand au avut enterocolita.
Dar, la varsta asa mica, eu zic ca un pliculet este bine sa-i dai. Si daca-l pui si-n ceaiul de menta, il mai treci si pe regim(orez, banane, branza de vaci), atunci, in 2 zile, maxim, isi revine!
Dar, daca dr. copilului tau asa ti-a recomandat, eu zic sa faci ca el!
Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>
E asa de grav incat ti-a dat 2?e prea mult!EU AM LUAT UNUL-adult-si m-am betonat la stomac,dar un bebe asa de mic....al meu are 1.4 ani si i-am dat 1/2 pliculet pe zi ,nu mai mult si a fost f bine ,a doua zi a iesi tare,plus banane,branza de vaci,orez,si mie mi-a spus sa nu ii dau lapte,dar in cazul tau el mananca mai mult lapte.