gelfix

gelfix | Autor: anda

Link direct la acest mesaj

iote ca nu intrebam, da ma-nebuneste mama-mea. o foxt la pravalie sa cumpere gelfix dinala de gemuri, ca tot pune gemuri pentru nepot de fo 2 luni...si i-or zis gagicele de acolo ca s-o retras de pe piata ca s-ar fi descoperit la nushtiu ce controale ca nu-i sanatos (nushtiu ce euri are). ii adevarat sau numa birfa tirgului??? stie careva?

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

haa?
ca si eu l-am descoperitin vara asta, dupa emisiunea aia publicitara de pe "acasa", unde au facut alea in 10 minute o dulceata de caise cu lamaie, de arata super..
si am pus-o pe mama sa cumpere si am facut si noi..arata super si au ramas fructele intregi
din cate m-am interesat eu, substanta aia e pectina, o subst continuta de fructe, cred ca de mere daca nu ma insel si nu e periculoasa in niciu un fel...dar mai sti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Anda,
spune-i mamei sa nu foloseasca geluri,gelatine si alte din astea pt gemuri.
Eu locuiesc in Germania si pe-aici exista tot felul de gelatine/geluri/prafuri de pus in conserve ba ca pastreaza culoarea,ba ca pastreaza consistenta,etc dar eu nu folosesc pe principul ca vreau sa fie dulceturile mele cit mai naturale.Altfel nu m-as mai obosi sa muncesc,le-as cumpara din supermarket,unde arata f bine si au un gust...mama-mama ce bun,chit ca sunt plin cu oarece chimicale:stabilizatori de culoare,intaritori de gust,antioxidanti,etc.

Alina

Mergi la inceput