Incurajari pentru Sebicu
Raspunsuri - Pagina 2
pufymic spune:
Andreea maine voi fi cu gandul si rugaciunile alaturi de voi....de Sebi!Sa dea Dumnezeu sa se sfarseasca odata toate suferintele lui si necazurile voastre si sa fie sanatos din nou!
kriss79 spune:
Andreea, cu ajutorul lui Doamne Doamne maine operatia va decurge bine si Sebi va fi sanatos! Ai incredere in Dumnezeu.Ma voi ruga pt. voi.pupici si o imbratisare calda
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
princess spune:
Andreea, sa dea Dumnezeu ca totul sa decurga bine, iar Sebicut sa fie sanatos de acum inainte! Iti doresc multa tarie! Noi suntem alaturi de voi, cu gandul si cu sufletul! Pupam Sebicu si pe tine!Doamne ajuta!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
alexutza_26 spune:
Andreea - suntem alaturi de tine, ne vom ruga sa fii tare, sa decurga bine operatia si sa dea DD sa scapati definitiv!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 14+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
miflore spune:
Sanatate multa si de la mine, sa reuseasca operatia!
Asteptam vesti bune!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
lilina spune:
Mexxa, multa putere iti doresc, ca sa treci peste toate problemele astea, si muuulta sanatate pt.Sebicu. Ma rog la DD sa va fie bine.
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
Chuny spune:
Multa sanatate si din partea mea, refacere usoara dupa operatie si sa va fie,in sfarsit, bine! Doamne Ajuta!
Sibylle saptamana 39
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
gabitzam spune:
Draga mea, sunt alaturi de tine din tot sufletul, si ma rog pentru Sebi sa fie in sfarsit bine!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla