Cenusareasa din metrou
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_A spune:
Haa! Fata din desen...seamana binisor cu mine. Dar oare imi mai amintesc eu ce-am facut acum o luna, pe 16 mai? Nu-mi amintesc. Si am si parul ceva mai lung, putin trecut de umeri.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
danyce spune:
Pai numele fetei cica incepe cu Ro...asadar: Rodica, Roxana, Romana, Romina...
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ForemanElf spune:
Poate sint eu demodata, dar mi se pare frumoasa povestea. Mi-ar placea sa fie cu happy-end, adica sa o gaseasca, sa-l placa si Ro... pe el, sa ramina impreuna... Ar fi frumos tocmai fiindca povestile de felul asta sint asa de rare.
Mie nu mi se pare deloc nebun tipul. Pe craigslist exista un topic de 'missed connections', ceva de genul 'tu, cu pelerina verde, din statia de metrou St Clair West, mi-ai frint inima, azi la 8.45.' In fiecare zi apar cel putin treizeci de anunturi de felul asta. De multe ori m-am intrebat daca respectivii au reusit sa se gaseasca si daca a iesit ceva intre ei.
Laura
antosit spune:
Frumos!Sper sa aiba si un final fericit...!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
ellej spune:
quote:
Originally posted by Cristina_A
Haa! Fata din desen...seamana binisor cu mine. Dar oare imi mai amintesc eu ce-am facut acum o luna, pe 16 mai? Nu-mi amintesc. Si am si parul ceva mai lung, putin trecut de umeri.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
Daca-ti amintesti ca l-ai ghidat pe un francez ametit la metrou, tu esti!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Alexa Ioana spune:
si mie mi se pare extrem de romantica povestea... in toata nebunia care ne inconjoara, in tot stresul si zapaceala de care ne lovim zilnic... eu cred ca e nevoie din cand in cand de cate o cenusareasa si un print...
sper sa se gaseasca si sa fie un final ca'n povesti, cu "happily ever after"...
Tzuni spune:
Da, io am masina, da' ma mai dau si cu metrou din cand in cand... Da' nu-s io, zau! Francezu a vazut o fata... nu o baba...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Natasa spune:
Foarte draguta povestea, nu mi se oare nimic nebunesc, doar din ce in ce mai rarin zilele noastre. Ar fi frumos sa se intilneasca!