pielea!

pielea! | Autor: BeLucci

Link direct la acest mesaj

intrebarea este mai mult pentru mamele care au mai mult de 2 copii! eu am 2 copii si dupa a 2-a sarcina am ramas cu burta! nu este mare....de fapt "burta" este pielea lasata! ce vreau sa intreb....daca fac abdomene se va retrage si pielea sau se vor reface doar muschii!! pielea nu-mi atarna , dar daca o prind cu degetele se vede ca nu mai este ca inainte...:D mi-ar place sa-mi spuneti din experientele voastre! am inceput deja exercitiile si vreau sa stiu ce sanse sunt sa am abdomenul plat ca inainte! mamele cu un copil va rog nu va suparati ca "nu v-am inclus", deoarece din experienta stiu ca dupa o sarcina se reface abdomenul mai usor...dar deja dupa ce a fost "intins" de 2 ori...treaba nu mai e la fel! va doresc o zi buna!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Eu cred ca depinde mult de materialul genetic.Sunt convinsa ca sunt femei care au problema asta dupa prima sarcina cum stiu sigur ca sunt altele cu 2-3 copii care nu au asa ceva. De ex. mama mea a avut 3 sarcini duse pana la capat si nu a ramas dupa nici una cu burta(nici grasime nici piele in exces).In plus ea nici vergeturi nu a facut si nici celulita nu a avut vre-o data. La 45 de ani ai iei arata foarte bine.
Eu din pacate nu am mostenit-o deloc.Dupa prima sarcina am facut vergeturi de se speria toata lumea.Iar dupa a doua....am o burta de zici ca-s la 4 luni.

Legat strict de pielea de pe burta...am vazut la Discovery cu era o tipa care nascuse.Reusise sa slabeasca dupa si arata super...insa burta atarna foarte dezgustator.Si nu era grasa...era pielea aia in exces de care spui tu.I s-a facut un lifting si arata super dupa.Eu cred ca doar asa scapam de asta.Si sincer...eu sunt dispusa sa fac lifting si sani si abdomen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

cu abdomene vei avea un abdomen plat, dar pt piele nu va avea nici un efect..Pielea se itinde numai chirurgical (din pacate) dar pana una alta poti incerca niste creme de firming si va mai ajuta un pic, dar intens si pe termen lung

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

fetelor multumesc pt raspunsuri!Giana si eu vreau sa fac lifting la sani pt ca au alta "forma" acuma:)) cat despre abdomen....am vazut si eu emisiunea aia pe discovery, dar la mine nu arata chiar asa, o sa fac abdomene cat pot de multe si daca mi se reface fara sa ramana pielea lasata atunci....am material bun:))vergeturi am si eu dar 2,3 pe coapse...
Annie tu ai folosit ceva creme care au avut efect? sau tu nu ai avut problema asta...?va doresc o zi buuuuna:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu, nu, pt mine burta e ok, de creme am auzit ca ar ajuta, acuma depinde de ce creme si de material genetic, dar magie nu face.

succes!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120672&whichpage=3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121952&whichpage=4

BeLucci...eu chiar dk sunt mamica de 1 bebe tot am sa iti scriu pt ca am avut niste rezultate mai mult decat multumitoare in urma masajului anticelulitic!!! am facut 10 sedinte...insa mai multe poti citi in link-urile atasate :)..... nu credeam nici eu ca am sa reusesc...am avut o motivatie puternica...nunta mea.
Cunosc mamici cu 1 bebe...cu 2...care au ramas cu o piele urata in zona burtii...chiar sefa mea...care nu din cauza banilor bineinteles...insa din cauza timpului...nu a putut combina dieta cu masaj/sauna/vaccum...orice ar fi ajutat si pielea sa se refaca....
Eu cred ca masajul functioneaza...indiferent dk ai 1 bebe, 2 sau mai multi...daca te ocupi de sedinte cum trebuie, daca ti si o dieta in paralel...si putina miscare(eu mergea zilnik cu bebele cu caruciorul pe afara).

Uite iti pun 2 link-uri unde am mai povestit ce si cum am facut.Asa in 2 cuvinte, in paralel cu dieta tinuta(fara prajeli, fast food...in rest cereale integrale, fructe, legume, supe, lactate degresate, gratar + salata) am facut masaj anticelulitic si vai ce bine arata pielea acum.Ma bucur enorm ca am fost pe faza...adik dupa ce am dat jos 5kg nu imi placea pielea...iar eu sunt pe ideea ca trebuie sa arat bine in costum de baie...nu doar imbracata ...si uite asa am facut 10 sedinte.Am scapat de 14cm la burta, 10 in talie, 6 la picioare, 7,5 la fese....Si in plus am mai luat ceva ajutoare(clarinol, fitomagra...si niste pastile cu ceai verde, iar acum mai beau ceai usor diuretic).

!Merita sa incerci...nu ai nimik de pierdut..poate doar aspectul inestetic al pielii..

Succes!

Mergi la inceput