lapte praf gratuit?

lapte praf gratuit? | Autor: bobi

Link direct la acest mesaj

cum se mai ia acum laptele praf gratuit? bb are 6 saptamani.
va multumesc.

bobi si bb giubirica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Doctorul pediatru iti prescrie o reteta cu stampila, cu care mergi la primarie si iti iei laptele.In primele luni primesti 6 cutii pe luna si apoi cred ca de la 6 luni, patru. In Cluj se ia de la cantina primariei, de la cantina saracilor. Pediatrul tau stie in mod sigur de unde sa ridica. Ar fi bine sa iei ca toate avem dreptul la acel lapte, cu toate ca nu stiu cat e de bun pentru bb, dar e tare bun la ciocolata.... Laptele se numeste LACTOVIT si acele cutii nu se comercializeaza, dar in farmacii este de vanzare pe la 80.000 lei cutia.E facut parca de o fabrica din Harghita!Si noi luam acel lapte, desi bb Matei papa NAN.

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Am vazut ca esti din Bucuresti.
Am sa-ti spun ca trebuie sa fii cu tupeu ca sa ajungi pana la sfarsit.
Din diferse motive doctora pediatra (in cazul meu)o sa te descurajeze sa administrezi lui BB acel lapte pt. ca e romanesc,ca e greu digerabil si multe alte motive,dar tu trebuie s-o ti pa ta.Exista si o lege unde doctora e obligata sa iti prescrie reteta,vezi la "Probleme legislative".
Acest lapte se obtine pe baza de reteta si te duci cu buletinul,locul de unde se ridica e diferit de la sector,la sector.

Laptele gratuit se da de la 0-12 luni ATAT.
Pana la varsta de 6 luni vei primi 8 cutii LACTOVIT,iar dupa 6 luni vei primi doar 6 cutii.
Daca BB bea acum alt lapte nu-i nimic, dar pe la 4-5 luni poti combina acel lapte cu asta gratuit pana il vei schimba total.
Daca stai in sectorul 6,da un semn si iti voi spune unde se distribuie acest lapte gratuit.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremari2000 spune:

quote:
Originally posted by Cary

Am vazut ca esti din Bucuresti.
Am sa-ti spun ca trebuie sa fii cu tupeu ca sa ajungi pana la sfarsit.
Din diferse motive doctora pediatra (in cazul meu)o sa te descurajeze sa administrezi lui BB acel lapte pt. ca e romanesc,ca e greu digerabil si multe alte motive,dar tu trebuie s-o ti pa ta.Exista si o lege unde doctora e obligata sa iti prescrie reteta,vezi la "Probleme legislative".
Acest lapte se obtine pe baza de reteta si te duci cu buletinul,locul de unde se ridica e diferit de la sector,la sector.

Laptele gratuit se da de la 0-12 luni ATAT.
Pana la varsta de 6 luni vei primi 8 cutii LACTOVIT,iar dupa 6 luni vei primi doar 6 cutii.
Daca BB bea acum alt lapte nu-i nimic, dar pe la 4-5 luni poti combina acel lapte cu asta gratuit pana il vei schimba total.
Daca stai in sectorul 6,da un semn si iti voi spune unde se distribuie acest lapte gratuit.
Mult succes!

Eu sunt din Timisoara si nu pot sa ma plang de Lactovit.Fetitei mele i-a mers foarte bine cu el.La noi pana la patru luni ne-au dat 9 cutii respectiv 3,600kg, de la patru luni incolo 3kg, respectiv 7 cutii.Asta pana la opt luni, dupa care am inteles ca se da mai putin.N-am avut probleme cu pediatra, ea m-a intrebat daca vreau reteta.La noi se ia prin asistenta sociala acest lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Cantitatea prescrisa se face dupa un grafic, pe luni, functie de cit ar trebui sa manince un bebe lapte. Graficul il are medicul pediatru sau medicul de familie care elibereaza reteta.

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

noi am primit de la inceput si pana acum (10 luni) 8 cutii de lapte praf in fiecare luna. la inceput a fost Bebelac si apoi am schimbat pe Vitalact (au schimbat ei).

locuim in Bucuresti, sector2. Mergem la medicul de familie, ne da reteta si apoi cu reteta, copie dupa reteta si buletinul celui care ridica laptele mergem la Protectia copilului si il luam. Daca locuiesti in sector 2 pot sa-ti dau si programul de acolo.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

va multumesc pentru raspunsuri!
suntem in sectorul 3, dar am sa aflu eu de unde se ridica. cu doctora nu cred ca voi avea probleme.

va pupam pe mamici si bebei

bobi si bebe giubirica

Mergi la inceput