Ce pozitii ?
Bbica a ajuns in luna a sasea si refuza sa mai stea culcata la biberon.
Cum hraniti BBii mai mari?
Cu multumiri si schimburi de pozitii,
C
Raspunsuri
Andrada spune:
quote:
Initial creeata de Midori
Bbica a ajuns in luna a sasea si refuza sa mai stea culcata la biberon.
Cum hraniti BBii mai mari?
Cu multumiri si schimburi de pozitii,
C
Pai culcata cind bea lapticul nu se recomanda oricum...
Incearca sa o pui acum pe picioarele tale, cu un brat dupa spate cu capul bebelushei in incheietura cotului tau.
cam asa ii dadeam eu,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
iubibubi spune:
si eu tot cum a descris Andrada ii dau. si are dreptate in privinta pozitiei "culcat", nu e bine oricum - se poate ineca si poate face infectie la urechiuse, de ex.
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
GabiG spune:
a mea minca sprijinita cu spatele pe burta mea, aproape in funduletz...
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
ionela-roxana spune:
Cu toate ca bb meu are acum 1an si 4 luni imi amintesc ca-l mai hraneam stand intr-un fotoliu comod si-l tineam pe genunchi si cu mana ii sprijineam spatele.
Succes!
Ione`
MLDiana spune:
Eu o hranesc pe Tiara (3 luni) in pozitie culcat si ii pun o perna sub ea sa stea putin ridicata ,insa am grija sa o pun in asa fel sa nu-i"stric" spatele.Si pe DAvid l-am hranit tot asa si nu are probleme cu urechile .DAr cum au spus si fetele nu e bine sa -i dai lapte chiar in pozitie culcat la maxim.
Lidia ,Tiara si David D.
ciufulici spune:
Draga Midori incearca sa asezi copilul in pozitie semiverticala in asa fel incat capul sa ii fie sprijinit pe indoitura cotului tau, iar cu aceeasi mana sa ii sustii funduletul tot corpul copilului nu numai capul sa fie intors spre tine. Si normal, si tu trebuie sa ai o pozitie comoda pentru a sustine pe bebelus.
Succes de la Ciufulici
Midori spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Am intrat la tot felul de pareri ca ceva e gresit....
Cred ca m-am exprimat gresit,
o tin intr-o pozitie semiverticala,
cu gatul sprijinit in indoitura cotului meu,
iar corpul ei sprijinit pe o perna si evident de corpul meu.
De la o vreme mananca mai putin si cu proteste.
Mai nou, exasperata fiind am asezat-o in leagan
si spre surpriza mea, vad ca a mancat,
asta dupa refuzul cand a fost tinuta in brate.
Este OK sa manance in aceasta pozitie,
in leagan avand spatarul foarte putin inclinat, aproape plat?
Vad ca mananca relativ bine.
Ce ziceti?
bubi spune:
eu ii dadeam lapticul tinand-o in brate, dar la un moment( tot cam pe la 6-7 luni) dat nu a mai vrut sa stea culcata/semiculcata. Asa ca acum ne bem lapticul de seara in scaunul de masina.
sanatate!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Marina spune:
eu si acum la 8 luni, o pun in perna, perna pe brat si biberonul in gurita. Metoda e de super succes la noi. Dimineata nici nu se scoala iar seara adoarme in timp ce mananca.
Marina