Klubul ardelenilor-part 2
Raspunsuri - Pagina 13
adana spune:
monet draga si io is din oradea dar locuiesc in suedia
sintem destul de multe pe aici din oradea
adana
monet spune:
adana draga, serbus!
am avut o colega de liceu 'adana', dar vad ca numele tau adevarat :) e florina....
cind ai fost ultima data in oradea? ce mai e nou? eu am fost in vara lui 2000, si-atunci pentru doar citeva zile, abia de-am apucat sa ma-nvirt oleaca pe-acolo.
ii fain in suedia? am primit o invitatie sa ajung in stockholm, oi vedea .
na, hai sa ne-'auzim' numai de bine!
mona (cu lia mica in burtica - 19 saptamini)
Ava spune:
In sfarsit am vazut si pe cineva din Zalau pe lista "Delidana". Eu sunt nascuta in Sighetul Marmatiei dar sunt Zalauanca de mult. Printre altele mi-am facut o mare parte din vacante la Toplita deoarece am locuit si pe acolo o perioada. Asa ca faceti bine oameni buni si treceti-ma si pe mine pe lista. V-am urmarit discutia despe gomboti. Imi plac atat de mult incat nu ar trebui sa existe.
parpalak spune:
ilke, cum nu te-ai vazut pe lista? Te-ai uitat pe lista de pe pagina a doua??? (la litera "i") :)
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
lilach spune:
Ma bucur ca se ingroasa rindurile oradenilor...monet,adana,adi,marius,rainbow...
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& com.
adana spune:
buna din nou pt monet
Ti-am trimis un mail dar cred ca nu l-ai primit
Ziceam ca mi-ar place sa mai vb daca ai timp si ca sa nu ratezi invitatia in Stockholm pt ca nu iti va prea rau.
In rest pe aici toate bune
pupici florina
adana
Delidana spune:
Ava
Eu m-am nascut in Zalau si am facut toate vacantele scolare (vara) in Ortelec, un sat din apropiere. Acolo mi-a ramas inima si ma gindesc si acum cu drag la casa bunicilor...Off ce departe e....