Klubul ardelenilor-part 2

Klubul ardelenilor-part 2 | Autor: Victoria

Link direct la acest mesaj

Draji fete shi ficiori (de astia s-or aratat mai putzinei), avand in vedere si luand in konsideratziune ka sobektu' nostru s-o intins ka gaia matzu' fo 9 pagini si-i greu de manuit, deschidem, ku voia dvs, part 2. Tre sa va zic ka-s tare mandra de noi, kum ne-am gasitara si am vorovit pa forumu ista cel fainut.
Io va tzuk pi tati, postare plakuta, si pui shi ultima lista, sa jtim cine, care, ce, cum, si... cu cine

Victoria- Zarnesti
Nadina- Petrosani
Dana P- Petrosani
Dya- Hunedoara
Dana b- Brad
Laura Takacs- Sibiu
Lauraa- Sibiu
Moto- Medias
Alycia- Medias
Ali- Medias
Emoison- CLuj
Anatolia- Cluj
Descantec- Cluj
Scarmanus- Cluj
Camid5- Cluj
Saso-Cluj
Cary- Satu Mare
Bubu- Satu Mare
Bubi- Tg Mures
Aramona- Tg Mures
Pnana_ro- Tarnaveni
Camelia- Tg Mures
Parpalak- Brasov
Jule- Brasov
Daisy- Brasov
Gusamete- Brasov
Andreea- Ana- Brasov
Cosmina- Alba Iulia
Caterina- Alba Iulia
mmi- Alba Iulia
Cris1971- Alba Iulia
Gongutza- Alba Iulia
Anina_n- Miercurea Ciuc
Mirela68- Toplita
Tinaw- Miercurea Ciuc
Marius- Oradea
Chanty- ???
Anda- ???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Io ma, ce mai dezmat!

Servus la tata lumea!

Primiti-ma si pe mine in club: m-am nascut si am copilarit la Petrosani ca si dragutele de Nadina si DanaP, chiar daca-s din parinti olteni. Da' mi-am luat un barbat care se lauda ca-i motz din Buteni.

Salutare Dana. Noi ne cunoastem din caminul P9. Cate pachete cu mancare ti-am carat de la Petrosani, mama, mama! Pe parintii tai n-o sa-i uit toata viata: or venit ei amandoi la gara fiecare cu cate o sacosa cu mancare cat mine de mare cand m-or vazut pe mine juma' de om, ce fata au facut! Noroc ca ma asteptati voi la gara ca io n-as fi putut sa misc o sacosa d'aia nici 1 mm.
Pupici si pentru Nico. Pe ea chiar ca n-am mai vazut-o de cand am terminat faculatea!

La multi ani pentru Victoria si parpalak, sanatate, ca-i mai buna decat toate, si toate cele bune.

Va tzuc Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Bine ai venit Iulia. Mica-i lumea, nici eu nu mai stiam nimic de tine. Am cartea ta de vizita dar na ca e tot acolo in agenda. Sa-ti traiasca baiatu', ai fost harnica, fii fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

hap si eu, mai tarziu ca dor as ii ardeleanu. eu mis din bistrita dar am venit la cluj la scoli si aici am ramas....al meu sot se mandreste ca ii ardelean dupa nevasta, el ii de paste mari si tari din indepartata africa dar o gustat palinca de pe la noi si tare io placut ase ca o ramas si so luat si o mandra de pe sieu

numai bine tuturor ardelenilor adevarati sau adoptati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

No bine ca venisi , ruscus draga. Te rog si io ceva, cand ai timp zane si noua de africa, io tata viata mi-am dorit sa ma duc pa acolo, ca tare cred ca intr-o viata anterioara am fost dea lor, ca tare-mi place muzica lor, dansul si mi-ar place si mie sa umblu pan jungla, nu mi frica ca io iubasc tate ganganiile pamantului (numa de oameni ma amai feresc ca astia musca mai rau)
tzucavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

DARA PE MINE DE CE NU MA-TZI TRECUT PE LISTA... MA TRAG DIN ARDELENI GET BEGET... SI M-IS FALOASA...
CE DACA-S NASCUTA IN ORSOVA! PARINTZII MEI SUNT DIN HOREA, SATU-MARE.

SUBSCRIU LISTEI VOASTRE DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Victoria- Zarnesti
Nadina- Petrosani
Dana P- Petrosani
Iuliacm- Petrosani
Dya- Hunedoara
Dana b- Brad
Laura Takacs- Sibiu
Lauraa- Sibiu
Moto- Medias
Alycia- Medias
Ali- Medias
Emoison- CLuj
Anatolia- Cluj
Descantec- Cluj
Scarmanus- Cluj
Camid5- Cluj
Saso-Cluj
Cary- Satu Mare
Bubu- Satu Mare
Dana R- Satu Mare
Bubi- Tg Mures
Aramona- Tg Mures
Pnana_ro- Tarnaveni
Camelia- Tg Mures
Ruscus- Bistrita
Parpalak- Brasov
Jule- Brasov
Daisy- Brasov
Gusamete- Brasov
Andreea- Ana- Brasov
Cosmina- Alba Iulia
Caterina- Alba Iulia
mmi- Alba Iulia
Cris1971- Alba Iulia
Gongutza- Alba Iulia
Anina_n- Miercurea Ciuc
Mirela68- Toplita
Tinaw- Miercurea Ciuc
Marius- Oradea
Chanty- ???
Anda- ???

Noa, fete v-am trecut pe lista.
Vreau sa va intreb si io ceva. Ce fel de muzica se mai asculta prin Ro? Adica una buna, ca vine mama in toamna si vreau sa-i spun sa-mi aduca ceva, numa' nu stiu ce sa-i cer. Voi ce asculati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Vreau sa va intreb si io ceva. Ce fel de muzica se mai asculta prin Ro? Adica una buna, ca vine mama in toamna si vreau sa-i spun sa-mi aduca ceva, numa' nu stiu ce sa-i cer. Voi ce asculati?

Servus Laura
Eu, personal, ascult aceiasi muzica de acu' 20 de ani.
Nu stiu ce muzica preferi tu, poate te ajuta fetele mai ... tinerele cu noutatile.
Eventual ultimul CD Holograf - "Pur si simplu" - e destul de promovat la radio.
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Servus Mirela,

Multam de raspuns. Am un CD cu Holograf, chiar sotzu mi l-o adus in iarna, da' daca zici ca e si unu mai proaspat, o sa-l cer si pe ala. Am si o chestie din asta mai tanara (Romanian Megadance), dar zau daca-mi place tare mult, toate suna la fel. Tot sotzu mi-o adus si un CD cu Etno, care imi place. Da' trebuie sa mai fie ceva, ca cel putin pe vremuri erau talente destule.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by Dana P

No bine ca venisi , ruscus draga. Te rog si io ceva, cand ai timp zane si noua de africa, io tata viata mi-am dorit sa ma duc pa acolo, ca tare cred ca intr-o viata anterioara am fost dea lor, ca tare-mi place muzica lor, dansul si mi-ar place si mie sa umblu pan jungla, nu mi frica ca io iubasc tate ganganiile pamantului (numa de oameni ma amai feresc ca astia musca mai rau)
tzucavas

Dana dragutule, poi daca vrei Africa mamicule, keep in touch ca io am la negruti la serviciu meu...fara numar.
Si cateodata mai punem si de cate fo petrecere cu Gloria in frunce si sa vezi mama zbantaiala...:))
Malaika, na shi wene malaika :))
pupa-v-as okii de ardeleni, ca tare imi sunteti dragi!
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

No pa' si io vreau pe lista, ca-s nascuta, crescuta, maritata si inradacinata pe veci in ardeal. am mai scris io o data, da nu m-o trecut nimeni pe lista! no 'pai sa va fie rusine!

Mergi la inceput