Nou stil de viata (212)
Raspunsuri - Pagina 5
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by rolo
Mda, sunt la servici...inca. Sper sa plec in 20 minute.
Ma sinucid
Rolo
Alba ca Zapata
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy
si eu inca muncesc. Hai sa ne sinucidem reciproc!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
carina spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by rolo
Mda, sunt la servici...inca. Sper sa plec in 20 minute.
Ma sinucid
Rolo
Alba ca Zapata
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy
si eu inca muncesc. Hai sa ne sinucidem reciproc!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Hai in 3 ca e mai funny. Eu mai am de facut 2 evaluari si la cat is de rupta maine ii si da sefu' afara cred.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
neatza, , ceaiul si sucurile va asteapta. Tre-zi-rea!
sa aveti o zi asa cum v-o doriti.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
rolo spune:
Neatza trupa,
Mephala ia-ne incet ca suntem cu bateriile pe avarie. Sunt atat de obosita incat tremur, la propriu. Nu mi-am vazut piticul de alaltaieri seara.
Tzuni, Anda nu stiu daca e bine sa ne sinucidem in 3. Or sa se spuna ca suntem EMO io zic s-o mai amanam putin.
Pup toate fetele, ma duc sa beau o galeata de cafea, poate imi revin.
Si a propos de stilul de viata sanatos, nu va zic ce am mancat ieri pana la ora 1 noaptea ca daca mai primesc si bice pe spinare ma prabusesc. Conform daily plate cam 1600 de calorii.
Dar de azi....de azi..... hmmmm INCERC sa ma opresc la 1100
Delidana spune:
'Neata,
Bei, lasati prostiile si iesiti afara la aer, plimbare...face bine la psihic.
Eftimie C, eu sint in starea de roz , ca tot mi-am luat ieri o rochita de culoarea asta. Asa ca nici vorba de blue.
Afara e cald si frumos, miroase a tei de nu ma mai satur....
Ieri, pentru prima oara anul asta, mi-am scos din dulap o pereche de papucei, ca deh, m-a ajuns si pe mine caldura.
Cind m-am intors din oras am luat troleul (eu care de obicei mergeam pe jos) si la o frina m-a calcat o tipa calare pe tocuri, de-am zis ca mor de durere. Asta patesti la inghesuiala.
Va pup.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
rolo spune:
Am citit putin din urma, si m-am oprit la mesajul tau Zuzi ca mi-a venit sa te si sa te . Multumesc ca mi-ai amintit ce am frumos in viata ca era sa le trec prea usor cu vederea. Iti doresc sa reusesti s-o scoti la capat cu soacra, sa iti dea Dumnezeu putere, sanatate si fericire.
Hmmm, pe de alta parte, Delia pe mine de ce nu ma puuupi???
Anda sper ca le-ai facut o evaluare buna colegilor.
Io am avut intre timp un mic meci cu un coleg de serviciu si mai aveam putin si il dadeam cu capul de birou. Povestesc mai incolo. Fug la sedinta.
Delidana spune:
Hai mai Rolo, vino-ncoa, cum de-am uitat tocmai de tine?
Servici usor!
Tzuni, ce-ti mai face calul? A iesit de sub patura?
Carmen, o zi frumoasa si tie!
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Neata,
Pentru cele care m-ati intrebat de dinti: nu ma pot obisnui cu proteza. Mananc aiurea, ma doare, ma jeneaza. Azi imi scoate atele si mai am 3 saptamani pana la implant daca totul merge bine.
La noapte plec la Galati la intalnirea de 10 ani. Pe de-o parte abia astept, pe alta parte nu prea am chef de drum. Sper sa fie fain.
Rolo: Hai mai capul sus si nu mai tot pica in butoaie. Eu stiu ca toate de pe subiect avem puterea sa ne mobilizam si sa realizam tot ce ne propunem.
Tzuni: pana la Cluj am auzit strigarea de trezire.
Delia: cate examene mai ai?
Zuzi: sa ai o zi minunata.
Meniu:
iaurt cu sos de ciocolata si capsuni, 4 biscuiti petit beurre
pui stir fry chinezesc cu varza si ghimbir+ noddles
nu stiu seara ca nu stiu cum o sa fie dupa ce imi scoate atele de la dinte.
Va pupic pe toate,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by carina
Tzuni: pana la Cluj am auzit strigarea de trezire.
, Tzuni nici nu ne-a salutat in dimineatza asta....
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)