Nou stil de viata (212)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Zuzi, concediu placut.
Deja e perioada concediilor,ce as mai pleca si eu,da nu cred ca anul asta reusesc sa plec pe undeva in fara de Ro,dar eu venirea in Ro nu o consider un concediu, mai rau ma obosesc si imi fac nervi.
Violeta,nu te stresa atat cu kg,atata timp cant nu faci excese.Oricum tu mananci putin, nu stiu cum traiesti din atat.#Doridia si tu mi se pare ca manaci cam putin pt o persoana care alapteaza.
Mie imi place ca stiu ce ar tb sa fac de de multe ori nu pun in practica.Azi de exemplu am venit asa de obosita si fara chef, incat nu am mai gatit nimic si am comandat niste pizza.Asa ca am bagat 3 bucatele de pizza si o bere.Maine ar tb sa o tin pe salate.
O noapte faina va doresc, ma duc si eu la nani.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Raport intarziat: stagnare.
Iar mi-am pierdut vointa. doua zile de mancat sanatos si doua de destrabalare. Cred ca am nevoie de ajutor specializat ca nu mai rezist. Am un mod de viata tare haotic si simt ca mi-am pierdut orice putere de a schimba ceva. Am nevoie de ceva nou si extraordinar in viata mea sa imi recapat pofta de viata. Cred ca iar intru in butoiul cu albastru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor...

Tumpi...eu nu mamanc putin...daca ar fi nu as manca deloc...ca nu imi e foame...dar...tb pt laptic. Mananc dimineatza ceva branza...sunca sau ou si rosie+castravete, la pranz ciorbica nelipsita si eventual ceva felul 2 cu carne...iar seara fructe sau iaurt sau salata...pana in ora 19.00. Beau f. multe lichide...si ma umplu...si foame nu imi e dar...tb sa mananc. Dar...mai mult de atata...nu pot.

Sor'meo...eheee pana in we fac alta...ce zici?

Va poop si va doresc o zi buna!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!

Tumpi ai dreptate, cred ca ma stresez prea mult, si de cele mai multe ori asta cauzeaza. De exemplu azi dimineata, tusti pe cantar: 64,8 kg Nu stiu ce sa mai cred. E clar ca ma stresez prea mult.

sor-mio astept week-end-ul!

Va las acum, ca am treaba, dar revin mai tarziu.
Pupici
O zi frumoasa azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Rolo, fa-mi loc langa tine!

Raport: stagnare

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Cam slaba miscarea. Ma apuc de strigat catalogul:
Carmen: hai la o cafea sau la un ceiut sa ne mai povestesti ce mai faci.
CarmenE: unde ai disparut? La munca la tara sau nu mai ai chef de noi cu atatea meciuri?
Ioana: tot ocupata?
Zuzi: sa te relaxezi si astept raportul.
Criss: baga un pic capul sa ne saluti macar
Claudia: ce program ai azi?
Delia: cum merg examenele?
Vic: lasa soarele si inghetata si treci la raport
Marilena: nu cred ca ne citesti dar eu te salut totusi.
Laura: drum bun in caz ca mai apuci sa citesti.
Mik, Olo: ce face Franta?
Tumpi: sa ai o zi buna.
Rolo: poate ca in zilele in care te tii de dieta, esti prea stricta si e normal sa cedezi repede.
Tzuniluna: o zi minunata sa ai
Hopes: o zi buna si tie
Ruxandra: un pupic iti trimit
Anky: unde ai fugit? Ia baga un raport ca nu ai mai dat de ceva vreme
Violeta: o zi buna si nu te mai stresa asa de cateva sute de grame in sus sau in jos. Sunt oscilatii normale.
Dordia: pupici la pitici si lasa tarta in pace.
Sper ca v-am zis cate ceva la fiecare.
Meniu:
jeleu de iaurt cu scortisoara si capsuni
sufleu de curcan si mozarela
budinca de gris cu dulceata
O zi minunata va doresc tuturor,

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Carina merci

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Anda, singurul lucru strict in zilele de "dieta" e faptul ca nu mananc dulciuri si paine. In rest nu fac foamea.Am mancat chestii ok si in cantitati suficiente pentru a-mi potoli foamea. Totusi mi se intampla ca dupa doua zile de mancat "civilizat" sa incep cu mancarea de 2 bani gen kfc ca mi se face pofta cand vad colegii ca mananca si nu rezist, sau prajeli acasa ori rontait tampenii si baut bere, io care de regula nu suport berea. In fine, cu cat stau mai mult la job cu atat mananc mai nasol. Mananc tampenii si la servici si seara cand ajung acasa si primul lucru pe care il fac imi bag capul in frigider. Astept concediul poate reusesc sa ma civilizez daca stau mai mult relaxata. Desi incep sa renunt pana si la speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Anda, azi lenevesc ca e miercuri si Marc e la bunici dupa gradi, asa ca acum ma duc sa o sun pe prietena mea, ii fac lui Luca ceva de mancarica, dormim, ne jucam, daca am chef fac ceva prin casa, daca nu nu! ar trebui sa dau o fuga in oras sa cumpar un joc pt baietelul prietenilor care implineste 4 ani luni, dar e cam innorat!
Tie cum iti mai e cu dintii? la mine e mai bine de cand port bratara aia!

Zuzi, concediu placut! odihneste-te si nu te mai gandi la nimica! poate pana veniti inapoi se pune socrela pe picioare!

va pupicesc, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Mi-e un somn de mor, aseara m-am culcat tirziu si acuma sufar consecintele.

Carina, azi dupa-amiaza am un examen, abia astept sa scap de el.

Rolo, de ce reusesti sa te tii de mincat 2 zile si dupa aceea gata? Ce se schimba? Unde se pierde vointa?

Tzunica, ce-ti mai face calul?

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput