Nou stil de viata (212)
Raspunsuri - Pagina 14
hcclara spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Pt amatoarele de filme bune, iata unul SUPER:
http://www.imdb.com/title/tt0455957/
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Delia, e vorba despre filmul asta ce ni l-a recomndat Tzuni...
Delidana spune:
Claudia, mersi de lamurire. Il voi cauta si eu ca pare interesant.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tumpi spune:
LA MULTI ANI! MArilena.Sa fi iubita, implinita si mai ales fericita alaturi de familia ta.
Eu am fost dimineata si am jucat 2 ore tenis, cred ca-s 5-6 ani pe putin ca nu am mai pus mana pe racheta sa joc.A fost super, putina miscare pe care sper daca e vreme sa o repet si sapt viitoare si daca e si mai aclad poate se lasa si cu inot dupa.
Acum astept sa vina coafeza sa ma tunda si apoi plecam prin vizite.
Ma doare capul groaznic de la vremea asta, am luat un Nurofen si sper sa-mi treaca.
Carmen, ma cam tund pe aceeasi linie, nu stiu daca schimb ceva.
O duminica placuta va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Ce mai face sarbatorita noastra? Are musafiri?
A iesit toata lumea la plimbare?
Eu stau pe acasa azi, invat ca miine dupa-amiaza am examen...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
bafta maine.
io imi astept odorul cel mare sa ajunga acasa, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
dordia2000 spune:
Gusta..sa fii sanatoasa si la punga groasa!!!
Eu ma grabesc sa plec la vot...asa ca...probabilvoi intra mai pe seara sau....maine...
VA poop pe toate!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
gusta spune:
Buna seara.
Va multumesc din suflet de urari mi s-au umplut ochi de lacrimi ca de sunt cam emotionata.Musafiri nu am avut a venit numai socru ca l-am luat noi si atata.De dimineata am tras portia de plans si dupa am zis ca trebuie sa treaca si ziua si acuma ca aproape e gata iar ma ia cu lacrimi.
Cadouri nu am primit asa ca nu am cu ce ma lauda,de fapt am primit o bratara de argint frumoasa cu niste zorzoane dar care o voi duce inapoi ca nu o vreau(tare greu sunt de multumit) .Eu de fapt ma asteptam la altceva de la olandez da asta e.
De maine imi intru in normal cu totu si incerc sa ii promit lui Tzuni ca am sa privesc viata mai pozitiva si poate totul va fi mai bine.
Marilena si Mara Augusta
Marilena12 spune:
La multi ani Marilena! Sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti fie printesa sanatoasa si voioasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele frumoase! M-ai impresionat cu tristetea, nu stiu care a fost cauza la tine dar mi s-a intamplat si mie cand am implinit 30...
Marilena
Blogul meu
CRISCOSTY spune:
La multi ani, Cuscra! Sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti gasesti linistea de care ai nevoie
Noi am fost plecati, a avut sotul liber si am profitat din plin. Am colindat mai multe parcuri, azi am fost in Herastrau la o plimbare cu vaporasul. Mi-am incarcat bateriile ptr. o noua saptamana obositoare.
Mamica bine ai revenit, ne-ai lipsit.
Tzuniasteptam poze cu Mari.
Delia bafta maine la examen.
Merg sa-l pregatesc pe Dany de culcare, mai are 2 saptamani de gradi si apoi ia vacanta. Pe maine...
Crys si Dany