Alte centre pentru FIV????

Alte centre pentru FIV???? | Autor: oana_mm

Link direct la acest mesaj

Va rog din suflet daca stiti sa imi dati si mie toate alternativele posibile pentru fertilizare.
Va admir, din cele citite pana acum, pentru curajul moral pe care il aveti de a nu dezarma in fata esecurilor. Mie imi este o frica teribila de FIV pentru ca am aflat chiar azi, ca sansele de reusita sunt de 30% si dintre cele 30% reusite numai 1/2 reusesc sa duca sarcina la bun sfarsit.
Astazi am aflat o varianta cu o clinica din Israel, la 4000 - 4500 USD. Stiu ca mai este si in Ungaria!
Este cineva care a incercat acolo? Sau in alta parte? Si chiar si aici, in tara sau chiar in Bucuresti, unde credeti voi ca este cel mai bine sa incerc. A auzit cineva de dr. Protopopescu??

OMM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Oana, dr. Protopopescu este la Spitalul Municipal si este mana dreapta a profesorului Ancar la Medsana inca de la inceput.
In legatura cu problema ta eu zic sa nu disperi. Poate esti intr-o zi mai proasta. Nu cred ca daca ai trompele infundate si le desfunzi nu poti face bebe. Eu am cunoscut la prof Ancar la usa cabinetului pana sa intru femei cu o singura trompa si un singur ovar care aveau copii dupa un an de tratament. Asa ca, capul sus ca nu e atat de negru.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Oana, daca te intereseaza pot sa fac rost de adresa din Ungaria.O prietena de-a mea a avut niste probleme si a fost internata la Tg-Mures.A luat legatura cu un medic ginecolog a carui sotie a facut FIV in Ungaria.Am inteles ca si preturile sunt mult mai mici ca la noi si ce mai incolo si incoace, ne place sau nu ne place, tipul i-a laudat pe unguri.Cica sunt meseriasi, colaboreaza cu nemtii tot timpul, si sansele de reusita sunt mai mari ca la noi.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

draga ali, poti sa-mi dai adresa clinicii din ungaria? si cum trebuie sa procedez, pe cine sa contactez,etc; daca e asa cum spui ar fi super; povesteste-ne ce stii despre tipa care a facut fiv acolo te rog;
oanamagda

Mergi la inceput