Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 47
blue eyes spune:
Mie mi-a parut rau pentru ca ma incantasera cu dinamica lor din faza grupelor. Azi au fost "paralizati", rusii au fost superiori. Eu nu le port pica olandezilor ca ne-au eliminat; cel mai bun sa castige. Azi a fost randul rusilor
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
anky spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Nu inteleg de ce va pare rau unora ca Olanda pleaca acasa? (cu exceptia celor care stau in Olanda) sau poate vroiati si voi o semifinala Olanda -Italia ?(eu asa as fi vrut si sa castige Italia, sa se oftice olandezii ca ne-au eliminat)
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Aici nu e vorba de ofticare, ci de cine e mai bun.Tre sa recunoastem ca romanii au fost sub orice critica in meciul cu Olanda.Astazi rusii au fost intradevar mai buni si au meritat sa cistige.
Anca, mami de Bianca si Cris
Annie80 spune:
quote:
Nu inteleg de ce va pare rau unora ca Olanda pleaca acasa? (cu exceptia celor care stau in Olanda) sau poate vroiati si voi o semifinala Olanda -Italia ?(eu asa as fi vrut si sa castige Italia, sa se oftice olandezii ca ne-au eliminat)
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Normal ca cine e mai bun castiga, dar pana la fluierul final putem sa avem preferinte si sa tinem cu o tara "straina" datorita unor topuri personale cu tari favorite. Eu sincer cunosc Olanda numai de la scoala si net, in rest nimic, pe cand cu rusia...am alta rafuiala. si simplu am vrut sa castige Olanda si nu rusii.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
ioana_p76 spune:
Am glumit cu ofticatul , vroiam sa vad daca din alt motiv va pare rau pt Olanda
Daca jucau mai bine decat rusii, mi-ar fi parut si mie rau.
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
ioana_p76 spune:
Maine cu cine tineti dintre Spania si Italia?
Eu tin cu Italia ca are un atacant frumusel -Luca Toni- si vreau sa-l mai vad si in semifinala si poate si in finala
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
anky spune:
quote:
Am glumit cu ofticatul , vroiam sa vad daca din alt motiv va pare rau pt Olanda
Daca jucau mai bine decat rusii, mi-ar fi parut si mie rau.
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
Chiar si asa,ce e asa de greu de inteles,fiecare are dreptul sa tina cu echipa preferata.
Anca, mami de Bianca si Cris
valentinag spune:
Eu sper din tot sufletul sa castige orice alta tara in afara de italia!
Iar Olanda,au jucat fix cum am jucat si noi cu ei!Parerea mea evident!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
blue eyes spune:
Eu am o buna prietena olandeza; asa ca am o simpatie speciala pentru olandezi . Aseara, eu si fiu-meu, ne pusesem tricouri portocalii si strigam "Hup Holland!" Nu am strigat niciodata "Hopp Schweiz!", desi stau in Elvetia. Cuiva, nu mai stiu cine a zis, ii era neclar sa tii cu o tara straina, mai ales cand nu ai domiciliul acolo. La nivel intercontinental tin cu Brazilia; asta din admiratie pentru fotbalul pe care il joaca.
Diseara sa casitge din nou cei mai buni si sper sa nu vad aere de vedete la italieni. Nu-mi place la ei ca se bat cu pumnii in piept legandu-se de faptul ca sunt campioni mondiali; CM a fost acum doi ani...
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
blackpanterro spune:
Mie mi-ar place sa castige o echipa care nu a mai castigat niciodata, ca si randul trecut cand a castigat Grecia, atunci m-am bucurat pt ei.
Oricum de data asta nu ma intereseaza cine castiga atata timp cat nu e Italia.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
pearl84 spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Mie mi-ar place sa castige o echipa care nu a mai castigat niciodata, ca si randul trecut cand a castigat Grecia, atunci m-am bucurat pt ei.
Oricum de data asta nu ma intereseaza cine castiga atata timp cat nu e Italia.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Pai nu stii ca exista o zicala...doua echipe se bat si Italia castiga..? Sper din toata inima sa-i trimita oarecine si pe italieni acasa..
Pearl