Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 45
anangel_lexi spune:
Mirela, e foarte posibil ca sotul meu sa se insele, e strict parerea lui.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Rufus spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexiquote:
Originally posted by Alina
Eu nu am de gind sa-i pun la zid nici pe unii nici pe altii doar vreau sa va intreb de ce echipe ca Turcia sau Croatia pot si noi nu?
Alina
Eu as fi vrut sa vad ce faceau turcii sau croatii daca nimereau in grupa in care am nimerit noi. Sa fim seriosi, croatii, cel putin, au nimerit in cea mai usoara grupa posibila.
Ce faceau turcii? Nu se stie. Dar se stie sigur ca au luat locul trei in Korea. Campionat mondial...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
carminabulina spune:
Mai voi vedeti meciul Turcia-Croatia? Mi se pare incredibil cum a treia oara, consecutiv turcii isi salveaza pielea in fix ultima secunda. Acum urmeaza loviturile de la 11 m. Sper sa castige Turcia ca e simpatica!
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
Cristina_C spune:
Eu tineam cu croatii.
Dar uite c-au castigat turcii si acum vom avea in semifinala meci Germania- Turcia. Nici ca se putea mai frumos la cati turci sunt in Germania.
Hai Germania!!! Deutschland! Deutschland!
Alina spune:
quote:
Originally posted by Rufusquote:
Originally posted by anangel_lexiquote:
Originally posted by Alina
Eu nu am de gind sa-i pun la zid nici pe unii nici pe altii doar vreau sa va intreb de ce echipe ca Turcia sau Croatia pot si noi nu?
Alina
Eu as fi vrut sa vad ce faceau turcii sau croatii daca nimereau in grupa in care am nimerit noi. Sa fim seriosi, croatii, cel putin, au nimerit in cea mai usoara grupa posibila.
Ce faceau turcii? Nu se stie. Dar se stie sigur ca au luat locul trei in Korea. Campionat mondial...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Rufus,
uite ce fac turcii,se califica in semifinale cu un gol in ultima secunda .
Si acum urmeaza o semifinala Germania-Turcia,prada usoara pt nemti ca doar au mereu noroc .
Alina
Alina spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Eu tineam cu croatii.
Dar uite c-au castigat turcii si acum vom avea in semifinala meci Germania- Turcia. Hai Germania!!! Deutschland! Deutschland!
Cristina,
croatii au ratat 3 penaltiuri...mama mia!
Eu am tinut cu turcii,mi se par mai muncitori si nu-s asa cu nasul pe sus .Acum vreau sa-i bata nemtii .
Alina
carminabulina spune:
Si eu m-am gandit ce va fi in germania la o asemenea semifinala ?!
Mama mia ce ratari la 11 m, alea 2 pe langa poarta..pfiu...
Eu sa tin cu turcii de-acum incolo.
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
Cristina_C spune:
Turcii au fost la inaltime, trebuie sa recunosc. Dar pana aici, intre turci si nemti tin si eu cu nemtii fara discutie!