Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 4
blue eyes spune:
acum e 1-0 pentru olandezi
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
DidiAlex spune:
1-0 pt. Olanda
Totusi daca Olanda castiga azi vom avea meci super greu cu Italia. Ei vor trebui musai sa castige, vor da totul, iar noi cica mai degraba ii batem pe italieni decat pe olandezi.
Important e, ca de azi incepand, avem sanse mai mari decat am avut ieri!
blue eyes spune:
2-0 pentru olandezi
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
ioana_p76 spune:
Olanda e in forma foarte buna, din ce se vede pana acum, iar meciul e captivant, cred ca si Italia va inscrie in curand, ca joaca si ei bine, dar n-au avut noroc.
Fata de meciul Franta-Romania e diferenta mare, jocul e mult mai dinamic.
Nici nu stiu cum e mai bine pt noi sa se termine meciul asta..oricum sunt doua echipe tari, cred ca ne va fi mai greu cu ele decat cu Franta.
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
HAI ROMANIA!
Cristina_C spune:
Pai pe olandezi i-am mai batut nu demult, in calificari. Si am impresia ca romanii se apara momentan mai bine decat o fac italienii.
Camelia spune:
Mie de Olanda mi-a fost cel mai tare frica in grupa asta.Si vad ca olandezii chiar joaca, nu gluma!Cred ca Piturca a calculat 3 puncte pt noi la meciul cu Olanda.Insa vor fi greu de obtinut.
Camelia spune:
In calificari, Olanda a avut alta fata.Si-apoi stim foarte bine cum i-am batut.Un 1-0 la care ne-au venit in ajutor ploaia, vantul, raul, ramul... Ce-i drept, nici ei n-au reusit sa ne dea nici un gol!Sper sa nici n-o faca!
P.S.: Ma inseala pe mine memoria, sau in meciurile de calificare nu ne-am intalnit cu van Nistelrooy? Stiu ca intr-o vreme era in conflict cu van Basten