Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 28
danyce spune:
HAI ROMANIA!!!
O sa-i batem, trebuie sa-i batem...Abia astept maine sa-mi duc steagul la servici . Azi dimineata ma tachinau colegii la servici ca o sa ne bata la scor si au incetat doar cand le-am spus ca ma duc acasa si-i las pe ei sa coordoneze toate activitatile pe-acolo ca sa nu ajunga la timp la meci
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
marami spune:
quote:
O sa-i batem, trebuie sa-i batem...Abia astept maine sa-mi duc steagul la servici . Azi dimineata ma tachinau colegii la servici ca o sa ne bata la scor si au incetat doar cand le-am spus ca ma duc acasa si-i las pe ei sa coordoneze toate activitatile pe-acolo ca sa nu ajunga la timp la meci
normal ca trebuie sa-i batem ... si binenteles ca ii vom bate
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
carmelica spune:
Buna seara microbistelor !
Pe ce canale se transmite meciul nostru in strainatate ? Spuneti-mi si mie VA ROG !!!!
Carmelica
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Cameliaquote:
Originally posted by achequote:
Originally posted by pearl84
....noi vedem meciul pe zdf sau pe ard, ambele germane
Pearl
merci mult de pont, ma pregateam sa-l vad pe net
anca
mami de bb Adam
Nemtii nu transmit azi decat meciul Italia-Franta.Incercati la alta televiziune din lista de www.gsp.ro/index.php?section=articol&screen=index&id=80080&rss=1" target="_blank">aici.
Rapid, farmecul vietii.
Nemtii transmit meciul cu Romania pe ZDFinfocanal
pearl84 spune:
Aoleu..si care-mi pusesem nadejdile in nemtzi..acuma am cautat..am gasit ceva canal sarbesc rts sat..sa vedem daca or transmite..
HAI ROMANIIIIIAAAAAAA!!!!
Pearl
Anina_n spune:
Buna seara !
HAI, ROMANIA !
HAI, BAIETII, CA AVETI VALOARE ! VICTORIEEEE !!!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
danyce spune:
Vreau suc de portocale!!!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pearl84 spune:
Na ca acum mut de pe sarbi pe nemtzi din 5 in 5 minute...cineva tot tre sa transmita si meciul cu romanika ce naiba..mersi fetelor care mai dati informatii asa de pretioase si celor plecate asa de departe
Pearl
anky spune:
quote:
Originally posted by pearl84
Na ca acum mut de pe sarbi pe nemtzi din 5 in 5 minute...cineva tot tre sa transmita si meciul cu romanika ce naiba..mersi fetelor care mai dati informatii asa de pretioase si celor plecate asa de departe
Pearl
Hai ca te tinem la curent.
Anca, mami de Bianca si Cris