Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 18
alayna spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Imi amintesc, de perioada aceea, cand Van Basten era pe teren, nu pe banca antrenorilor si facea echipa buna cu Gullit, acel negru cu plete impletite.
Am fost fan Gullit,sa spun drept nici nu mai stiu cum arata,era negru,cu plete africane parca si radea tot timpul (ca Ronaldinhio)
Gullit juca la Brazilia?M-a lasat memoria
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by alaynaquote:
Imi amintesc, de perioada aceea, cand Van Basten era pe teren, nu pe banca antrenorilor si facea echipa buna cu Gullit, acel negru cu plete impletite.
Am fost fan Gullit,sa spun drept nici nu mai stiu cum arata,era negru,cu plete africane parca si radea tot timpul (ca Ronaldinhio)
Gullit juca pentru Olanda si da, era african, dupa...par.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alaynaquote:
Gullit, olandez pur
Olanda aceea cu Van Basten si Gullit a fost adevarata.
Si azi Olanda dovedeste ca e portocala mecanica.
zuzunaki spune:
Hai si Olanda!Ole Ole Ole!
Din nefericire si Goian va lipsi cu OlandaSi sigur apararea noastra va avea de suferit:((A luat galbenul ala dintr-o prostie
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Anina_n spune:
Joaca bine si Franta, de data asta.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Camelia spune:
Zuzunaki, stai linistita ca si Ghionea e bun! Mie imi pare rau si de Radoi si Marica! Marica are, totusi, sanse sa revina marti.
Anina_n spune:
Da, s-ar putea ca Marica sa joace marti.
Doamne, ce-au patit olandezii ? Francezii ii domina, pur si simplu, in acest inceput de repriza.