Antiperspirant
Raspunsuri - Pagina 2
crinuta spune:
La mine stick-ul de la Rexona functioneaza cel mai bine.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
mirelka spune:
Eu sunt foarte multumita de cel de la Forever (contine aloe). Este cel mai bun din toate cate am folosit pana acum.
asi spune:
Eu am incercat antiperspirante solide dar nu a mers si acum folosesc roll-on de la Nivea si merge bine.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ama_kaly spune:
Si eu tot de la Forever folosesc, este f bun si nu contine saruri de aluminiu.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby
antosit spune:
quote:
Originally posted by asi
Eu am incercat antiperspirante solide dar nu a mers si acum folosesc roll-on de la Nivea si merge bine.
Si eu il folosesc de ani de zile si sunt foarte multumita!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
violeta29 spune:
Eu folosesc numai roll-on, deodorantele solide imi irita pielea si imi dau o senzatie de mancarime. Si in plus, impiedica transpiratia ceea ce nu e deloc sanatos...
Esential e sa prevenim mirosurile, nu sa impiedecam organismul sa transpire!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita30+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 10 SAPTAMANI
anghelada spune:
Nu cred ca exista solutie pentru apa de la subbrat.. Eu folosesc, pt ca nu as suporta sa miros, si chiar daca fac dus dimineata, am verificat, stand acasa cu bb, ca pana la 12- 13 sigur incep sa miros... asa ca urme albe sau nu... asta e... eu folosesc lady de multe vreme gel sau invisible si am fost fff multumita. De altele gen bila, spray nu prea.
Ada, mamica fericita de Amalia Elena
http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.
alinaene spune:
fetelor stiti cumva vreun antiperspirant inodor? tot caut un stick sau roll-on fara miros la un pret rezonabil si nu gasesc. v-as ramane recunoscatoare daca m-ati ajuta.