Help!! Maybe baby
Sunt tare tare suparata!!!!! Ma chinui de 7 luni si nimic. Spuneti-mi si mie, cele care aveti Maybe Baby sau orice alt tip de aparat de monitorizat ovulatia, daca sunteti multumite de modul in care o indica.
Pupici si multumiri pt raspunsuri
Mel
Raspunsuri
crinuta spune:
Anis are Maybe Baby, trebuie sa o intrebi pe ea. Se intoarce maine din concediu.
Am mai citit aici pe forum despre teste de ovulatie de unica folosinta. Eu nu am incercat, dar sunt fete pe aici care folosesc.
De ce esti nemultumita? Care e problema ta mai exact?
pupici
Crinuta
Laura V. spune:
Eu sunt multumita. La mine ovulatia (daca se produce) este undeva in ziua 10 sau 11. Asa imi indica de jum de an de cand am aparatul si asa mi s-a spus si ecografic. Problema este ca feriga nu arata decat ca hormonii necesari formarii foliculului exista dar nu si ca ovulatia are loc. Eu cam asta stiu, am citit la forumul unde raspunde dr. Nimeni aceste detalii.
Lorelai spune:
mel,
eu am Clearblue Easy Fertility monitor (www.clearplan.com). il folosesc de 8 luni si pina acum sint mutuminta de el. ovulatia indicata de el a fost confirmata de temperatura.
eu te-as sfatui sa cumperi un monitor si nu numai betisoarele pt ca e ma simplu sa citeasca monitorul decit sa stai tu sa te prinzi daca e o liniuta sau daca sint doua.
Lorelai
mel_g spune:
Ce sa va spun, ca merg pe metoda temperaturii bazale din ianuarie si inca nu am nici un rezultat. Deja cred ca am facut depresie. Stiu ca poate sunt unele dintre voi care incearca de ani de zile, dar efectiv nu mai pot. Am cedat nervos, ieri am plins toata ziua. Va trebui sa ma duc la doctor sa vad care este problema, dar sincer nu ma asteptam sa am vreuna.
Mel
Tia spune:
Mel,
cat de bine te inteleg... noi facusem si calcule ca ne placea ideaa sa avem un bb scorpion si cand am vazut ca nu se intampla, am fost socata... nu ma gandisem nici o clipa ca n-o sa fie... si dupa 1 an de incercari, teste, analize, grafice de temperatura, doctori, pozitii, etc.. am cedat nervos....
cred ca cel mai important lucru este sa nu-ti pierzi increderea in tine si sa gasesti un dr. in care sa crezi din toata inima... si o sa fie bine!
te pup si fii optimista, moralul joaca un rol foarte important in aceasta lupta...
Tia spune:
Si inca ceva, zic eu extrem de important... nu e usor sa descoperi la 35 de ani ca nu poti avea bb.. toata viata am visat la asta si cand a venit momentul... n-a venit bb... dar, nu ne lasam
bafta!
Jasmine spune:
Si eu te inteleg foaaaarte bine.Nici nu mi-a trecut prin cap ca e posibil sa fie o problema.Puteam sa pun pariu ca nu trebuie decat sa ma hotarasc cand vreau bebe si o sa apara imediat.In primele luni,cand am vazut ca minunea nu se intampla,am fost mai intai mirata,apoi revoltata,dezamagita,speriata.....
Acum m-am mai obisnuit cu ideea ca asta e situatia si trebuie sa merg inainte.
Victoria spune:
Eu nici macar nu m-am obisnuit cu ideea.... In prima zi de ciclu din fiecare luna traiesc momente de disperare...
V.
BLUE ANGEL spune:
si io ,si io ... cat de sagetatoare oi fi io ..si oricat de optimista ... este groaznic ! ca eu cad de foarte sus !!!! imi iau avant toata luna ...de-ajung la cer ..si cand afurisitele de liniute nu vor sa fie 2 la nr. ....ma prabusesc ... si o iau de la capat ...
va pup si sa auzim de multi bb
mel_g spune:
Victoria exact asa sunt si eu in prima zi a ciclului. Nu pot sa vorbesc cu nimeni. Pur si simplu urasc pe toata lumea. Apoi incep sa-mi fac planul de bataie pt. luna care urmeaza.
Sa avem multa bafta!!!!!!!!!!!