EDMUNDO?
Am postat intrebarea la "adolescenti", dar vad ca nu prea intra lumea pe acolo, si am nevoie de un raspuns cat mai urgent.
Poate cineva sa-mi dea mai multe informatii despre EDMUNDO?
Au fost prin licee cu prezentarea de oferte de studiu in strainatate. Fratele meu s-a trecut si el pe lista interesatilor. In ultima saptamana l-au sunat aproape zilnic sa-l "tromboneasca" sa-si depuna dosarul la ei si sa mearga la interviu.
Simplu fapt ca sunt atat de insistenti, ma pune serios pe ganduri. Totul suna atat de idealistic si roz, incat nu stiu daca e adevarat.
O alta problema: prima doamna care l-a sunat i-a prezentat intr-un fel lucrurile. Peste cateva zile il suna un domn, cu informatii ceva diferite fata de colega lui, motivand ca ea nu stia prea bine.
Iar problema cea mai mare e ca fratele meu e foarte incantat, e in euforie (adolescentina) si eu nu stiu cum sa-l aduc cu picioarele pe pamant.
Sambata va merge la Timisoara cu ceva scrisori de recomandare si pentru un interviu cu ei.
VA ROOOOG, daca aveti ceva informatii/experiente cu si despre EDMUNDO, sau studenti plecati in ANglia cu acest program de studii, sa-mi dati de stire (cat mai multe detalii posibil). Multumesc mult.
Raspunsuri
miki68 spune:
Au www.edmundo.ro/" target="_blank">site, dar e tare simplut. Fara sediu, nr. de telefon...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anamaria spune:
draga mea, eu cred ca nu e musai sa-i 'temperezi', sa-i tai din aripi, din avantul normal pt un adolescent!
incearca doar sa-i explici si versiunea realista!
eu cred ca e foarte important sa-l convingi ca nu-i rau sa fie entuziast, dar sa nu ia toate 'povestile' lor drept 100% reale, corecte si realizabile!
incearca sa-i furnizezi un set de 'arme' de lupta, pe care sa le ia cu el la interviu, pe langa CV sau ce-au cerut aia!
mi se pare important ca la acest interviu sa puna si el intrebari, nu doar cei de la firma.
pe primul loc ar fi sa-i puna la dispozitie o lista (eventual si date de contact) cu altii pe care i-au ajutat sa studieze in alte tari, mai ales in Anglia pt ca inteleg ca asta e optiunea lui!
adica sigur ca suna bine ca astia te pot ajuta sa studiezei in alte tari, dar mi se pare la fel de important in ce conditii, si ce rezultate au avut altii care s-au bucurat de sprijinul lor! cat de multumiti au fost acestia... samd!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
smaranditza spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Am intrat eu pe site-ul lor, insa bineinteles ca isi fac reclama, si nu spun nimic negativ.
Am postat aici ca sa aflu nu neaparat pareri/experiente negative, ci pur si simplu obiective. Poate a intrat cineva in contact cu ei, sau are ceva informatii daca sunt seriosi.
anamaria, multumesc de sfaturi, intr-adevar mi-ai dat de gandit. Eu sunt mai sceptica la astfel de oferte, mai rationala, dar din pacate, sunt si dominanta si autoritara. Probabil nu trebuia sa "ii retez aripile" chiar asa, din start. I-am spus si eu sa fie foarte precaut, si sa-si faca de acasa o lista cu intrebari pe care sa le puna la interviu.
Mi-ai dat o idee foarte buna cu lista de studenti care au studiat in Anglia cu ajutorul programului lor, ce au facut dupa absolvire, etc. Sper sa aiba asa ceva, si sa nu fie fratele meu (si altii ca el...) cobaiul lor.
Orice alte informatii sau sugestii sunt binevenite.