MONTIGNAC (103) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
andanii spune:
m-am uitat la poze
ele esti super , pe bune, eu pana oi pune in dres de baie mai dureaza , inca nu .... mai vreo 10 kg si apoi poate m-oi expune, deocamdata nu-e de vazut decat cu haine
iar poza langa palmier cu fetita e si mai faina pentru ca e mititica of course
sanse am vazut balerinele, doamne ce faine sunt, ce mi-ar placea si mie fetite cu codite si cu rochite , mii de pupici pentru ele
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
acusor spune:
Scrisesem si eu un mesaj, dar vad ca n-a aparut .
Ziceam in mesajul pierdut, ca sunt si eu p-aici, dar n-am cu ce sa ma laud.
As vrea sa fac ceva sport, dar nu stiu cand. Dimineata nu ma pot scula la 5, si seara, ar trebui sa fac cam pe la 10 seara. Atunci ma linistesc cat de cat. Problema e ca, la ora aia apuc sa mananc.
Andanii, la sala ti-au spus cum ar trebui sa mananci? Cate ore inainte de sport si cate ore dupa? IN plus, seara, stiu ca e bine sa mai stai vreo 2 ore pana sa te culci, ca nu te poti odihni. Asa e?
Ele, arati foarte bine chiar si in costum de baie. Eu nu ma incumet sa defilez pe plaja, dar daca trebuie, cu placere. .
Sanse, nu stiu daca ti-am spus (m-am ramolit ), ai niste fete superbe. Iar aia mica, e pur si simplu delicioasa. Iti vine s-o mananci .
sanse spune:
Multumesc Andanii Pupici si voua
Elle arati super ...serios.
Conteaza sa fi putin mai inaltutza...nu se vad kg la fel.
Eu sint piticoantza
De fructe eu fug cat pot.Ma baloneaza ,prefer legumele.
Si burta mea este fleashca Andanii .Am 2 cezariene iar singura solutie este sa ma operez.Mai astept poate mai fac un bebe si dupa aceea mai vedem.Sper eu dar parca ma vad cu ea tot rulata si bagata in chilotzi
Am mancat in regula dar mi-au venit rusii si sant balon.
Meniu azi:
md: 2 oua omleta cu salata de rosii
p:1 fripturica si salata cu branza rasa
c:2-3 castraveti
Fug sa le fac ticalosilor Tiramisu .
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Ele spune:
Saru-mana fetele de aprecieri. Si la mine merge slabitul daca nu mananc seara. Adica ultima masa max la 5. Si ce naiba sa fac?? ca tre sa hranesc lumea si dupa ora aia. . Azi am facut p ciorba de perisoare (perisoarele fara orez) si ma tin de aia si de fructe. Si eu am vazut fetele Mirelei...dulci tare.
Elena & Denisa
NOI
sanse spune:
Multumesc Acusor si tie
De cand au avut spectacolul se bataie toata ziua prin casa.Le-au vazut pe cele mari cu poante si stau cu 2-3 perechi de sosete la care au mai indesat si cate un ghemotoc de vata si hartie in virf .
Trebuie sa va apucati de treaba..sa le faceti baieteilor si cate o surioara
POZICI
KG MELE
melany72 spune:
Andanii,nu imi atarna burta...da'zici ca sunt gravida in vreo 4 luni din profil.Sunt haine in care nu se vede...dar cand stau jos mi se aduna uite-asa in fata...bleh...si am mai zis, cand ma scol din pat dimineata, ma vad direct in oglinda si-mi vine rau..
Sanse, mai vrei inca un copil?...esti curajoasa fata...eu ma opresc aci cu perpetuarea speciei...ca si asa sunt stresata rau. Nu ca nu as mai vrea, ce mi-ar mai place, dar in conditiile in care acasa nu pot sta ca sunt datoare pe la banci si nu le pot achita din banii care mi-i da statul...nu am ajutor deloc decat vara cand trimit copilul la tara la mama...ma abtin. Probabil ca fiica mea o sa-mi scoata ochii o viata intreaga ca o las singura dar...in mom de fata nu ma gandesc la un alt copil.
Valentina, vad ca mananci tu ce am zis eu ca o sa mananc...adica legume si fructe. Desi sunt libera saptamana asta, nu ma pot abtine sa mananc numai legume si fructe chiar si o zi...poate doar sa stau in pat, sa ma uit la tv si sa nu fac nimic.
Eu azi am mancat asa:
-branza 0.2% grasime amestecata cu un iaurt 0.1% grasime cu ardei galben si crackeri integrali
-cafea cu lapte degresat si fructoza
-salata de rosii+castravete+ardei galben+ceapa cu mozzarella, 2 feliute sunculita taraneasca, 3 feliute salam picant unguresc, ceva telemea
Acum sotul meu prepara un ness cu fructoza, lapte degresat si gheata....asa ca de dupa masa spre seara ca ne bagam la niste episoade de "Lost"...
Am luat plasa azi ca am invatat un capitol din ce aveam...am vrut sa dau examen...si cand sa deschid examenul am vazut ca de fapt era din cap 3-4...
Hai ca poate vin pe mai seara...poate zic ce mai infulec...
A, sa nu uit, sunt multumita ca am beut azi apa......destula...
sanse spune:
melany72 si eu sint cu nervii la pamant dar incerc sa ma abtin
Treaba cu copiii mici cred ca mi se trage de la faptul ca nu am frati si a fost si este tare rau .
De cand ma stiu i-mi doresc multi copii
POZICI
KG MELE
zambilik spune:
Fetelor dragi, daca as manca atat de putin cat mancati voi as muri sigur de inanitie! Eu de cand am citit de monti, ce frumos spune el acolo sa mancam pe saturate, am aplicat teoria asta si nu ma mai pot lasa. Recunosc, uneori seara mananc mai subtirel, adica 2 mere, sau niste cirese, dar in restul zilei mananc conform, dar destul de mult. Nu-i vorba ca si eu stagnez de vreo cateva saptamani, dar mi-e asa de bine cand vad ca pot purta hainele dinainte de sarcina...In 9 luni am pus pe mine 12 kg, in 9 luni le-am dat jos. E o mare realizare pentru mine!!!
Eu am incercat si regimul disociat si de-abia ma tineam pe picioare, aveam ameteli, mi-era greata, am facut si diaree, asa ca ...nu e de mine. Eu ma tin de monti, chiar daca o sa slabesc mai incet.
Idei de meniu- ieri- md-cereale cu iaurt, p-spaghete cu ton, c-mere
azi-md-un ochi, cas si rosii, p-snitel conform cu mazare, salata, c-cirese
Mi-am luat baterii la cantar, dar n-am ce vedea ca-s "pe rosu" si ma simt ca un balon pe cale sa explodeze.
valentinag spune:
Eu cred ca noi suntem cu programare ca si io sunt la mijloc de rusi
Am mancat asa cum am zis,salata cu de toate,pe la 5 o nectarina si-o banana si acum un castron de supa de rosii!Daca mi-o mai fi foame vad eu...
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ica 1975 spune:
Mie mi-e foame, si desi am mancat ton cu ardei verde la pranz, si dimineata paine integrala goala, am coborat si mi-am luat branza de la magaz de peste strada. Daca aveti trucuri ptr taiat foamea, vo rog eu, scrieti-le aici. Ala cu baut de multa apa la mine nu merge
Ele, cand o sa arat si eu ca tine promit sa pun poza in costum de baie
Noi
Ce faci te si face.