Mersi fetelor de raspunsuri, asa ma gandeam si eu ca nu trebuie sa-mi fac griji, dar stiti cum e. Vanatai in alte parti nu are. Se poate sa fie si de la urcatul scarilor, mai ales ca in ultima vreme nu prea ma mai lasa sa o ajut si cum am mai spus se urca mereu pe toate bancile din parc si da cu piciorusele de lemn.
Am sa cumpar si eu gelul cu arnica, sa mai dam pe picioruse.
Noapte buna!
Mihaela si Elena Maria (9 aug 2006)
Nu stiam de gelul asta...adica ungi vanataia cu gelul asta si tree mai repede?
Ca si noi suntem plini.....de a genunchi in jos si de la coate in jos..sunt rare locurile fara vanatai....
Sorana 16+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Vai de mine si noi avem aceeasi problema.De fapt nu cred ca exista copil fara vanatai...vreau sa zic ca imi este rusine cateodata sa ii dau pantaloni scurti pt ca este plina pe picioruse...are 1 an si 3 luni si nu ii stau piciorusele decat atunci cand doarme....nu ai ce sa faci asta e situatia...
Tocmai am vazut saptamanile trecute un reportaj despre hemofilie.Doctorita zicea ca trebuie sa fim atente la vanatai care nu trec.
Nu cred ca e solutia cea mai buna sa dam cu hepatrombin pe vanatai pentru ca ele trec si de la sine.e totusi un medicament si trebuie folosit cu precautie.
.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Pentru vanatai am folosit si noi cu succes gelul cu arnica, se vindeca mai repede.E natural si nu are ce sa faca rau.
Elena M.&Adrian Atit de mare