MILUPA HN25

MILUPA HN25 | Autor: andra32

Link direct la acest mesaj

cum se procedeaza pentru a se administra lapte praf special pentru diaree unui copil hranit pina acum cu Similac? ( nu exista lapte praf special de la aceasta firma pe piata).

merci
andra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

fiind vorba de un lapte "medicament" introducerea lui se face inlocuind direct o masa de similac, in cazul vostru, cu milupa hn25. noi asa am facut si cu milupa hn si cu humana hn cand a fost nevoie. dupa care am revenit treptat la laptele normal.

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

asa este, ii dai direct humana si nu-i mai dai deloc laptele obisnuit, pana nu ii trece copilului sau macar i se amelioreaza starea; apoi incepi sa inlocuiesti cate un sfert din cantitatea de humana cu laptele obisnuit, iar daca reactia bb-ului nu e negativa, in ziua urmatoare inlocuiesti 2 sferturi samd. daca reactia este negativa dupa o astfel de inlocuire, revii la dozarea anterioara; probabil, ati primit si un antibiotic (in urma unei antibiograme, nu?) si regim strict (orez, supa de morcovi, carne fiarta si banana oparita);
multa sanatate si daca vrei detalii mai multe iti spun, ca am trecut si noi prin asta
daniela

Mergi la inceput