intrebare - progesteron
buna fetelor,
am o intrebare pentru fetele care iau progestron. doctorul meu mi-a recomandat o pastila de prometrium de 2 ori pe zi incepind la 3 zile dupa ovulatie. luna asta sint un pic cam dezorientata. fertility friend zice ca dupa temperatura am ovulat duminica (deci azi ar fi trei zile dupa) dar monitorul zice ca am ovulat marti sau miercuri (deci ar fi ziua 1 dupa ovulatie). intrebarea me e urmatoarea: stie cineva ce se poate intimpla daca iau progesteronul prea devreme, adica mai devreme cu 2 zile? ce reactii ar putea apare? voi ce ma sfatuiti? sa incep sa il iau azi sau sa mai astept 2 zile?
as intreba doctorul dar e in concediu si nu pot sa dau de el. sint tare confuzata.
Please HELP!!!
Lorelai
Raspunsuri
ruxi spune:
quote:
Initial creeata de Lorelai
buna fetelor,
am o intrebare pentru fetele care iau progestron. doctorul meu mi-a recomandat o pastila de prometrium de 2 ori pe zi incepind la 3 zile dupa ovulatie. luna asta sint un pic cam dezorientata. fertility friend zice ca dupa temperatura am ovulat duminica (deci azi ar fi trei zile dupa) dar monitorul zice ca am ovulat marti sau miercuri (deci ar fi ziua 1 dupa ovulatie). intrebarea me e urmatoarea: stie cineva ce se poate intimpla daca iau progesteronul prea devreme, adica mai devreme cu 2 zile? ce reactii ar putea apare? voi ce ma sfatuiti? sa incep sa il iau azi sau sa mai astept 2 zile?
as intreba doctorul dar e in concediu si nu pot sa dau de el. sint tare confuzata.
Please HELP!!!
Lorelai
Nu cred sa aiba vreun efect negativ daca iei progesteronul mai inainte. Eu am luat Utrogestan ( progesteron natural ) primele 5 luni de sarcina la indicatia medicului si totul a fost ok. Mi-a spus ca oricum corpul secreta progesteron, nu este nici un pericol.
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
crinuta spune:
Nici eu nu cred sa fie vreo problema daca iei inainte, insa, mai bine intreaba un dr sa fii sigura.
Crinuta
Cloe spune:
Lorelai,
daca medicul tau e in cocediu, de ce nu intrebi o asistenta la cabinetul lui? Ele ar trebui sa stie sa-ti raspunda.
Succes
cloe
Lorelai spune:
merci mult de info. am sunat doctorul si asistenta mi-a spus ca nu e nici o problema daca incep pastilutele de azi.
Lorelai