Of, votul meu!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Da' de ce ii zici vitel?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

ca restul apelativelor nu erau de pus pe forum.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:

de fapt l-am pus pe fiimiu sa puna stampila, unde a crezut el.....

Cred ca din cauza asta a iesit PNG cu un procent asa mare

Eu nu inteleg de ce a iesit Oprescu in turul 2 Si nici de ce a cistigat PDL atit de mult ca partid, de ce are peste 30 la suta . Nu este nici un partid curat, nici un candidat ireprosabil, dar de ce din atitia rai tocmai PDL are cel mai mare procent de incredere ?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

sirimie, tot ce se poate! da fiimiu a pus stampila pe Cosmin Gusa
si ca sa fac haz de necaz, Oprescu pregateste siringile cu serul iluziilor!!! eu nu pricep ???? ce cauta un doctor la primarie, cu treburi administrative....o vrea sa se apuce de ceva operatii? borduri de indreptat? gauri de peticit? ce-o fi fost in mintea lui....???
foarte buna emisiunea de aseara, de pe antena, Divertis Mall!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu nu pot sa imi explic cum gusacapusa a luat peste 5%. Cine sunt acei in(s)facati admiratori ai acestei persoane? Exista cu adevarat sau sunt doar umbrele(le) de vant al sogunului schiop?
Fetelor = puneti stampila pe tot votul, taiati=l cu forfecuta, dar nu puneti stampila pe limaxul ala.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by kariguld
dar, am votat..... din obisnuinta cred....de fapt l-am pus pe fiimiu sa puna stampila, unde a crezut el.....

Wow, ai incalcat legea si nimeni n-a observat!
Dar de ce sa ma mir daca si pe Tariceanu l-au lasat in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Are Gusa sustinatori si inca cum!Cunosc personal oameni care il sustin,care cred in el,care au facut campanie pentru el si care nu-si explica cum de n-au putut intra macar in consiliu general!
Ma gandesc daca ma duc la turul 2!
Si sa nu va aud cu"n-ai fost,n-ai dreptul sa comentezi"Ba am,ca vorbim si de banii mei aici,asa ca o sa comentez atata timp cat se schimba borduri si se fac blocuri turn in parcurisi din banii mei!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Androix
Pai daca e de presupuneri putem face si noi o garla. Personal nu vad diferenta intre a merge si a-ti anula singur votul si intre a nu merge deloc. Voi merge in turul doi si o sa-mi anulez buletinul pentru ca n-as vrea sa-mi semneze cineva la inchiderea urnelor in loc pe lista ca sa mai scoata de-un vot.

Pai chiar asta este diferenta. Mai bine-ti anulezi tu votul decat sa semneze altul in locul tau si sa voteze propriul candidat. Mai bine maresti prin vot procentul celor care au respins TOATE candidaturile decat sa fii pusa cu de-a sila intr-o tabara sau alta dupa presupunerile 'analistilor'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Am fost la vot si am vazut o faza tare, o doamna mai in varsta, nastrusnica pot spune, a scris cu creta in curtea scolii (sectia de votare era amplasata intr-o scoala) :" I love freedom!", apoi a venit o politista, i-a zis ca n-are voie sa scrie mesaje electorale si a trimis-o la plimbare...Inainte sa plece doamna a intrebat-o daca macar intelege ce a scris, n-am auzit raspunsul organului dar am vazut ca si-a chemat colegul in ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by capcaunul
Felicitari! In felul acesta chiar ii amendezi pe politicieni si-ti exprimi optiunea clara ca nu-ti convine niciun candidat. Este echivalentul abtinerii de la vot. A nu se confunda cu absenta! Abtinerea este o mana ridicata si contabilizata.

Neparticiparea la vot pune umarul la perpetuarea mocirlei. S-a vazut in ultimul an cum fiecare politician si-a agatat in piept procentele celor care n-au votat. Dupa referendum Basescu si-a adjudecat 80% din populatie, adversarii lui tot 80%, si uite-asa a iesit o salata de varza damboviteana.

Capcaune, nu sunt de acord. E valabila teoria votului, asa cum o sustii, insa cred ca stampilarea spre anulare a votului este echivalenta cu non participarea. Cred ca, prin ambele metode, se intelege exact intentia alegatorului.
Problema este ca e inutil sa credem ca vreunul din candidati dau doi bani pe ceea ce am vrut noi, alegatorii, sa transmitem, indiferent cum o facem. S-a vazut clar ca, indiferent de spectrul politic, manevrele pentru obtinerea unui ciolan cu iz european au fost mai virulente ca oricand. Asta dovedeste ca, in ciuda inegrarii, intentiei de schimbare, ba chiar obligativitatii acestei schimbari, lucrurile continua sa alunece in mocirla. Eu asa le sesizez. Ca atare, mi se pare chiar usor deplasat apelul la simtul civic, atunci cand, din toti rarunchii tai, simti ca nici unul din cei ce se prezinta in fata ta nu merita votul tau. Si, in final, hai sa recunoastem ca, cel putin pana acum, am votat partide si nu oameni. Asta a facut sa avem primari ca Halaicu, Lis, Videanu, care, impreuna cu cei ce nu i-am pomenit, nu au miscat nimic. Constatam asta, acum, dupa atatia ani, in timp ce ne uitam fermecati de realizarile "fratilor" nostri din Ungaria, Polonia, Cehia.
Eu nu am votat. Ca si altii, tot pentru prima oara din 90 incoace. Nu am vrut sa amendez pe nimeni, nu am avut pe cine si, pur si simplu, ieri am avut altceva mai bun de facut.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput