*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (96) ***
Raspunsuri - Pagina 8
axxxa spune:
Monica nu dispera, uite si alte coduri pe setul de plaja:
78662
78670
78654
Unul din ele trebuie sa mearga
Am mai gasit si:
-78409 sac bowling negru "le coq sportif"
-78328 sac negru new york
-78492 sac camel
-78417 sac bronze
-66427 vaisselle anis-fuchsia
-57681 set de 6 cescute cu farfurioare
-71382 vesta bej
-
mirunajr spune:
Neatza! Am intrat si eu repede sa va citesc acum inainte de sedinta. Mi se anunta o zi cam nasoala si mi-e ca nu mai am timp sa intru.
Monica eu am dat ieri o comanda, de fapt am impartit-o in doua si la una a mers codul cu FDP0 - 45381 si cel cu setul de plaja - 78662.
Va pupic!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by mirunajr
Monica eu am dat ieri o comanda, de fapt am impartit-o in doua si la una a mers codul cu FDP0 - 45381 si cel cu setul de plaja - 78662.
Bravo tie,ai fost pe faza.Uite ca acum nu mai merg codurile alea :( ,tocmai cand ma hotarasem si eu sa dau 2 comenzi mici.
gabitzica spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Cu sigutanta e vreo problema la ei, ca eu am avut probleme mari sa ma loghez si sa intru "in cos".
Stiti ceva de www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4605616&SizeCode=00022&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">sandalutele astea?? Le are cineva, or fi ok, sau nu ?! Sunt in dubiu ...
Dar despre bermudele www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5582407&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=39&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">astea? Nu stiu ce sa fac deloc ... le am in cos de cateva zile si uite ca nu m-am hotarat iar sandalele pe alb (asa cum le voiam eu) nu mai sunt ! Asa-mi trebuie!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Cami eu am avut in ultima comanda si bermudele si sandalutele. Mie imi plac ambele. Bermudele mi se par ca in poza, sunt dintr-un denim subtire iar sandalutele sunt scobite pe talpa in interior dupa forma piciorului. Am niste poze facute duminica dar nu le-am pus pe net. O sa dau link dupa ce fac upload.
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Bravo tie,ai fost pe faza.Uite ca acum nu mai merg codurile alea :( ,tocmai cand ma hotarasem si eu sa dau 2 comenzi mici.
Nu stiu daca am fost pe faza, cred ca pur si simplu s-a intamplat. stau de nu stiu cat timp cu produsele in cos si abia ieri am reusit sa dau comanda..Dar sper sa resusiti si voi cu alte coduri
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
jasmine uite eu acum ma pregatesc sa dau o comanda si vad ca imi merge 78662 cu setul de plaja, ia mai incearca acum
edit: gata am dat si comanda sper sa ajunga vie si nevatamata
20+ DAVID
Viairo spune:
Salut redoutistelor! Am zis ca nu mai fac comenzi pina la reduceri, dar nu cred ca se poate, am fost corupta de o prietena si trebuie sa fac o comanda. Daca trebuie nu mai ai ce face.
Claurjo care e camasa Cacharel? Am constatat ca fac colectie de camasi
claujro spune:
Da si eu fac colectie de camasi si nu port nici una.
Uite camasa, daca maresti poza se vede pe eticheta Cacharel. http://www.laredoute.fr/vente-chemise-western.aspx?productid=324081305&documentid=545008&categoryid=23109815&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16