*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (96) ***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

gabitzica, daca tot se vorbeste de sandalute...eu le am in cos de vreo 2 saptamani si tot pierd timpul....vad ca s-au mai scumpit! spune-mi te rog, daca sunt destul de largute....fiica-mea are un picior cat casa poporului, si-i si grasuna pe deasupra...le-as lua pt ca sunt reglabile, dar am mai avut surprize sa nu-i fie bune nici asa...merg largite pt un piciorus gra-su-nel...???
(sper sa nu poarte 44 cand o fi mare...acum poarta 26-27!)

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by vl-ad

ce ziceti de pantofii acestea:
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324135866&DocumentID=207608&IntRef=0001&SecIntRef=00003
i-a luat cineva?

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

http://www.tamagochi.ro/pet-puf

Ei ii am pe negru, i-am luat mai scumpi decat acum, nu i-am purtat niciodata, par comozi...ce sa-ti zic, sunt un fel de velur si talpa e argintie ca folia de aluminiu de impachetat. Am luat un nr mai mare. Cand ii probez cu picioarele obosite/un pic umflate imi sunt f buni, daca ii probez dimineata imi ies din picior. Eu port 37 si i-am luat 38. 37 m-ar fi strans cu siguranta. Mai asteapta sa se mai reduca...la 10 euro merita

Clau, merci mult , oricum asta aveam de gand sa fac , sa astept sa se mai reduca putin insa vroiam sa stiu daca sunt comozi sau nu pt ca eu de obicei nu port tocuri sau nu asa de mari.
Cu marimea cred ca o sa iau 37 cat port de obicei pt ca eu absolut tot ce am luat de la ei am luat 37 si imi vin bine9poate am eu piciorul mai subtire)

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

http://www.tamagochi.ro/pet-puf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Am dat o comanda pentru ENSEMBLE 3 PIECES mai mult.
Va rog mult vreau si codul pentru setul de picnic!!!!!!!
PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu stiu cum fac ca niciodata nu reusesc sa-mi mai bag nasul pe aici atat cat vreau, mereu imi propun si mereu intervine cate ceva de facut

Ella sa aveti o calatorie frumoasa si sa veniti incarcati de cumparaturi. Thailanda...hmm...frumos... Cum facem cu intalneala redoutistelor...se mai baga careva??????

Monikka da, la tine ma gandeam

cand incep reducerile pana la urma...pe 21 sau pe 25? ca sa stiu sa ma pregatesc

Lavi eu am luat asternuturi Urban Shop si-s ok, cel putin pana acum n-am avut probleme, le-am spalat de 3 ori. Nasturi nu au intr-adevar fetele de perna, dar nu ma deranjeaza foarte tare asta.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau Multumesc pt raspuns.
N-ai luat si PRIX MINI pt comparatie?
Fata de plapuma are nasturi? La perna nu ma deranjeaza nici pe mine prea atre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Monica,da,ansamblul ala de 3 piese e setul de plaja.
Pt setul de picnic (ala complet,cu farfurii si tacamuri) sunt 2 coduri :58157 si 58106 .La mine nu merge nici unul.

iriss,am dat deja comanda cu codul 72982.S-ar putea sa nu fie tot setul de picnic pt ca scrie GLACIERE CAMPING rayé orange,dar asta e singurul cod care mi-a mers.Cand il primesc iti spun exact ce contine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Originally posted by emushi

gabitzica, daca tot se vorbeste de sandalute...eu le am in cos de vreo 2 saptamani si tot pierd timpul....vad ca s-au mai scumpit! spune-mi te rog, daca sunt destul de largute....fiica-mea are un picior cat casa poporului, si-i si grasuna pe deasupra...le-as lua pt ca sunt reglabile, dar am mai avut surprize sa nu-i fie bune nici asa...merg largite pt un piciorus gra-su-nel...???
(sper sa nu poarte 44 cand o fi mare...acum poarta 26-27!)

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Emushi, sunt destul de lungi baretele asa ca se pot largi mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc Jasmine ca incerci sa ma ajuti dar nu merge niciunul.
Sa inteleg ca nu-l mai pot avea,nu??????///
Unde sa mai caut oare?
ca m-am uitat pe acheter,unde sa mai caut?
Il vreau si eu!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Fetelor, nu-mi vine sa cred! Am inceput colaborarea cu La Redoute cu dreptul! Am facut prima comanda pe 26.05. Pe 27.05 au luat banii din cont, iar azi am primit aviz de la posta!!! Maine ma duc sa ridic coletul...abia astept. Ce sa zic, nu ma asteptam sa vina atat de repede in conditiile in care am citit ca ajung in general in 10 - 14 zile. I'm Happy, Happy, Happy!
Va pupu si revin maine dupa ce iau coletutul!

P.S. : Sper sa nu fie norocul incepatorului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

buna fetelor,

Le -am scris si eu si mi-au zis ca pachetul a fost trimis pe 14 mai si poate sa ajunga in 3-4 saptamani dar eu nu stiu ce sa mai cred.
Mi-au trimis un bon de cumparaturi pentru un tricou care nu mai era pe stoc in timpul prepararii.

Mergi la inceput