Caine in casa

Caine in casa | Autor: mmireille

Link direct la acest mesaj

Vreau sa stiu ce parere aveti despre prezenta unui caine(pisici)pe langa un bebe de patru luni.Stiu ca sunt fosrte apreciati de cei mici,dar ce ma ingrijoreaza este PARUL.Am un pechinez de 7 ani , si pana acum ne-am ferit de par,dar acum cel mic incepe sa bage totul in gura si ma ia groaza cand vad cite un fir lipit de manuta lui.Ce stiti,ce ati auzit ,sau cum ati procedat voi daca ati fost in aceeasi situatie.Ce probleme poate aduce un simplu fir de par?!

mmireille
www.babiesonline.com/babies/f/familiamea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Problema este ca nu va fi doar un simplu fir de par ci o multime de fire de par. Trebuie sa te astepti ca bebeul tau va duce la gurita absolut tot ce gaseste pe jos. Francesca asa a facut, gasea cele mai mici scame, le prindea intre degetele si hop, in gurita. Eu una sint impotriva animalelor in casa, in apartament. Stiu ca unele ma vor condamna, am avut si noi un Shih-Tzu in Romania, sotul ma tot bate la cap sa il aducem aici...No way, over my dead body! PLus alte chestii pureci, capuse etc...
Hai ca m-am lungit prea mult...Deci, nu!

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Eu am un caniche pitic si daca nu o perii o data pe sapt mai lasa si ea cateva smoculte de par prin casa. Raducu are 11 luni si de acum a inceput sa intre in contact cu ea(catelusa nu are voie sa intre la el in camera, sta la usa). Ii da cu mana pe la botic, o trage de par si ramane cu cateva firisoare de par in mana, merge in patru labe dupa ea etc.
Eu zic ca desi nu e tocmai bine sa se intample asa(ma refer la Raducu al meu), atat timp cat catelusa are toate vaccinele la zi si o deparazitez o data la trei luni ca sa nu mai zic ca o data pe sapt ii fac baie, nu cred ca un fir de par ar putea sa-l deranjeze.
Oricum sunt cu ochii pe el si apoi catelusa fuge cand il vede caci stie cat o smotoceste si nu-i place amarata de ea. Ma intreb oare ce o sa-i faca mai incolo?
Dar la caniche e altfel decat la pechinez.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput