Atentie la laptele FULGA

Atentie la laptele FULGA | Autor: viviana

Link direct la acest mesaj

Dimineata am fost la Carrefour si am cumparat lapte fulga cu UHT, cu 3,5% grasime, cu termen de valabilitate pana in luna septembrie.
Cutia are lipit de ea, la promotie un pliculet cu Nesquik.

Lichidul dinauntru este alb, intr-adevar dar are mai curand gust de apa clocita de la chiuveta.

Fata mea a deshis prima cutie, a gustat a scuipat, convinsa fiind ca a turnat lapticul peste apa. Am gustat si eu. Mi-a venit sa vomit. Apoi a urmat a doua cutie. Acelasi lichid, acelasi gust. A treia cutie am pastrat-o sigilata.

M-am asezat la computer si am facut reclamatie online la OPC, dupa care m-am gandit sa va spun si voua sa fiti atente.

O sa va tin la curent cu raspunsul de la OPc, dar cred ca luni o sa ma duc personal la ei impreuna cu ultima cutie sigilata.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu tot Fulga rosu ii dau fetei mele de ceva vreme, chiar acum fug la frigider sa verific cutia ca am desfacut-o la culcarea fetei si nu am gustat-o si ma-m cam speriat la ce am citit de la tine.
Eu ii dau Alexei 3 tipuri de lapte: Dorna, Mili sau Fulga, depinde ce gasesc in zona in care locuiesc, de ceva vreme insa am gasit Fulga la pret bun termen de valabilitate pana in luna a 8 a (promotie), la un magazin in zona mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

M-am linistit, laptele e ok.
Sa ne tii la curent cu rezultatul celor de la OPC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Viviana, s-ar putea sa nu fie de vina cei care au produs laptele, poate a fost pastrat in mod necorespunzator.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu prea are legatura brand-ul Fulga cu niste cutii stricate din magazinul X.
E vina celor din magazin care tin produsele peste termenul de garantie sau stocate inadecvat.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Sunt de parere cu ce spune Xio.
Si eu am folosit Fulga mult timp si nu am patit niciodata asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Folosesc si eu laptele Fulga (cel cu 1.5% grasime) insa pina acum n-am avut probleme. S-ar putea ca in treaba cu promotia sa fie ceva putred. Ori mai aveau ceva cutii uitate cine stie pe unde si ca sa scape de ele au lipit un pliculet de Nesquik, ori cine stie...tind sa cred ca a fost pastrat necorespunzator, daca zici ca termenul de valabilitate e pina in septembrie.
Dar de fapt daca ma gindesc bine asta nu e lapte UHT? Ca daca e, ar trebui sa stea si afara din frigider o perioada, pina il desfaci. Eu pe al meu il tin in camara si dupa ce-l desfac il bag la rece.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu nu mai cumpar Fulga din iarna...am desfacut cutia si laptele mirosea a pishat de pisica (sotul zicea ca e pipi de vaca). Si cu Zuzu am patin la fel (desi era parca mai putin puturos).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

ce scarbos!

Eu am cumparat LaDorna ultima data cand am fost in Romania si Mili de cateva ori si n-am avut surprize. Fulga am luat mai demult dar s-a nimerit sa fie bun - pacat de ambalaj, cu vacuta aceea simpatica daca voi spuneti ca acum e asa cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu sunt patita cu Milli, care se strica de obicei inainte de termen, asta spun de Milli la cutie care nu e UHT. Fulga cumpar doar cutie mica, daca copiilor le este sete, la iesire din magazin ei beau mai cu placere o cutiuta de lapte decat apa sau suc.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Noi cu Fulga am patit-o mai demult. Am cumparat ca-i placea fetei reclama si vacutza de pe cutie, am desfacut cutia seara, am pus la frigider, si a doua zi era acru, desi termen de valabilitate .. ohoo. Acu iau de Albalact, e 1,5 l si vad ca se tine bine. In lipsa, optam pt Milli.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput