"Sterilizarea femeilor din RO" ??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by alra

quote:
Sa inteleg ca se cere parerea unui medic (d-ala cu patalama) in privinta elucrubratiilor din emailul respectiv?

da, ma gandeam ca ne explica cineva specializat ce are artrita cu sterilizarea ca din text nu am prins legatura si am zis ca o fi vreo chestie medicala evidenta care imi scapa mie

care este incindenta de cazuri de artrita, global vorbind?

Vacanta cu Laura in Romania

In SUA, prevalenta artritei este de 13,6% sau dupa alta sursa
21,6%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

13.6% <----> 9/11000

o preveni si artrita (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by alra

da, sunt sigura. am intrebat si mi-a zis ca nu are efect daca deja ai fost contaminata cu virusul (acesta este motivul pentru care se face fetelor tinere care nu au avut contacte sexuale) insa normal ca ai sanse sa nu fi fost contaminata si vaccinul protejeaza impotriva mai multor tulpini ale virusului.

in principiu doar risti sa nu fie la fel de eficient si daca e pe banii tai nu ii intereseaza - la varsta asta ti-l platesti singura.

editez ca voiam sa subliniez ideea ca la o varsta mai mare vaccinul doar are sanse sa nu mai aiba efect, dar nu vine cu riscuri mai mari.
daca stie cineva altceva sa ma contrazica - inca nu l-am facut din motive de dar vreau sa il fac caci am o matusa pe linie materna care a murit de cancer de col.

Alra, ai dreptate!
Si mie ginecologul mi-a explicat la fel. Poti faci testul sa vezi daca esti infecatata cu virusul, daca nu, poti face vaccinul si e efectiv.
Ptr. ca nici aici nu se mai plateste peste 18 ani, ginecologul mi-a spus ca daca suntem (eu si sotul) monogami, nu trebuie sa ma vaccinez, ptr. ca nu am virusul .... deci, n-am de unde-l "capata".
Insa in situatia ta, l-as face indiferent de costuri ... s-a dovedit ca cancerul de col/san e genetic ... adica la unii oameni acest virus face cancer, la altii nu.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Interesante povesti. Mai ales ca la noi arde, fetei mele de 12 ani ii va fi oferit anul viitor la clasa a 8-a. Inca nu mi-am inceput cercetarile, dar am sa urmaresc cu interes comentariile voastre. Eu pentru mine, pe cuvant daca am vreo rezerva sa ma las vaccinata. Dar cand vine vorba de copilul meu altfel gandesc, poate incercati si voi perspectiva asta, sigur va fi un dialog mai productiv.

Si situatia pe-aci, asa la o prima aruncare de ochi: www.nationalreviewofmedicine.com/issue/2007/12_15/4_patients_practice02_20.html" target="_blank">aici.

Controverse sunt si in alte parti, nu doar in Ro.

Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by mQQm

Si situatia pe-aci, asa la o prima aruncare de ochi: www.nationalreviewofmedicine.com/issue/2007/12_15/4_patients_practice02_20.html" target="_blank">aici.

Citat din linkul de mai sus: "But the critics of Canada's Gardasil campaign aren't really criticizing the vaccine. They're criticizing the campaign. They ask: why now, why the urgency, and how do we know this is the best way to spend these vast sums of money?"
"Criticii campaniei Gardasil in Canada nu critica de fapt vaccinul, ci campania. Ei intreaba: "De ce acum, de ce atat graba si de unde stim ca acesta e cel mai bun mod de a cheltui aceste sume imense de bani?"
Deci mai bine cheltuim sume si mai imense pe citostatice si radioterapie...?!
Azi la radio am mai auzit de un protest al Inspectoratului Scolar Catolic care refuza vaccinul din motive morale, spunand ca bolile transmisibile pe cale sexuala sunt prevenite mai degraba practicand abstinenta...

Iar despre mesajul din postarea originala nu pot decat sa spun ca imi pare mai mult o metoda de lupta contra agenturilor straine, o rabufnire de nationalism, decat un argument impotriva vaccinului.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Donia, nedumerirea mea are mai mult de a face cu urmatoarele

a disease which kills 400 Canadians a year, and the quality of the research, which is decidedly thin for the age group now being immunized

Editez sa traduc...

o boala care ucide 400 de canadieni pe an, si calitatea cercetarii, care e subtire pentru grupa de varsta care este imunizata

In plus, care sunt efectele pe termen lung?

Sincer, daca imi venea si mie un emai de-asta il stergeam fara sa-l citesc drept spam. Totusi, pe tema asta exista niste intrebari si griji valide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

vazusem un film (uitat numele) in care popolatia nu se mai putea reproduce datorita unui vaccin pt a combate-vindeca cancerul (nespecificat ce fel de cancer) oare sa devina filmul realitate! *neaah*

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Si eu am primit e-mail-ul de mai sus si l-am sters... pt ca mi s-a parut o aberatzie. Recunosc ca am citit prea putzin despre vaccin... in primul rand pt ca eu nu doresc sa-l fac (genetic - pe linie materna sunt "aranjata" - adica mama-mamei a murit, cand mama avea 3 ani, de cancer la san; iar pe linie "paterna": bunica tatalui, mama tatalui, tata, si un frate al tatalui au murt de cancer la stomac...) Iar Gabisor n-are nic 4 anisori - asa ca nu am crezut de cuviintza ca e un "must" sa ma informez f mult asupra acestui vaccin... Insa consider ca subiectul e f interesant si... va "ascult" :-)

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

quote:
Interesante povesti. Mai ales ca la noi arde, fetei mele de 12 ani ii va fi oferit anul viitor la clasa a 8-a. Inca nu mi-am inceput cercetarile, dar am sa urmaresc cu interes comentariile voastre. Eu pentru mine, pe cuvant daca am vreo rezerva sa ma las vaccinata. Dar cand vine vorba de copilul meu altfel gandesc, poate incercati si voi perspectiva asta, sigur va fi un dialog mai productiv.

Si situatia pe-aci, asa la o prima aruncare de ochi: aici.

La noi arde chiar acum ,fiica mea e in clasa a opta si deja am primita oferta .Raspunsul meu e categoric NU ,n-am sa ii fac vaccinul si precis ne paste ,pe tema asta o schimare de medic de familie ,ca pe astia nu-i scoti din ale lor nicicum.
Am gasit si eu destule pe net despre controversatul vaccin
http://ahrp.blogspot.com/2007/10/8-more-deaths-linked-to-gardasil-hpv.html
eu dupa ce am citit asta m-am lamurit ca e la fel ca si cu vacinurile care sunt legate de autism .Adica zice maria sa CDC -ul ca au murit alea chiar imediat dupa vaccin dar si ce daca ,de unde stii tu ca n-au murit de altceva ,sau ca nu mureau oricum de moarte buna .Am inteles ca s-au raportat 11 morti si nu 4 cit au raportat ei oficial.Iar fraza asta mi se pare de-a dreptul cinica
''Allen said that Gardasil is not known to increase risk of blood clots. He added that Judicial Watch's analysis does not prove that Gardasil causes death and that the reports of women who died after receiving the vaccine statistically are normal within the population''
Imi aduce aminte de expresia celebra a d-nei Albright aia cu 'victimele colaterale'.Intre timp viziunea asupra necesitatii acelor victime colaterale de care vorbea d-na politician cind cu razboiul din Iugoslavia ,se pare ca s-a schimbat radical ,insa victimele au ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu nu mi-as lua informatiile de la o organizatie care traieste de pe urma datului in judecata (cum singura admite-chestia asta distruge obiectivitatea de watchdog) sau de pe un site care militeaza impotriva vaccinurilor (informatiile sint numai partial corecte). Astea fiind spuse nici eu n-as avea incredere, e prea tinar vaccinul, e important sa iasa din clinical trials phase 4, ala care dureaza 20 ani (de obicei), dar decizia e grea pentru cei predispusi..,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput