Costume populare autentice

Costume populare autentice | Autor: Sneeuwklokje

Link direct la acest mesaj

Cu ani in urma intr-o criza financiara ... mama a vandut pentru a ma ajuta pe mine un costum popular al stra-stra-bunicii unul din zona Sibiului. Il iubea era frumos si foarte sobru alb cu negru si putin fir de argint... era o bijuterie de borangic si matase. Costum de hora, nu de zi cu zi.
Cam asa http://www.romanianmuseum.com/Romania/Sibiu/sibiuFata.jpg
dar pieptarul si manecile cu alte modele.
Acum ea va face vreo 60 de ani si stiu ca i-ar face placere asa ceva. Simbolic. Si nu ma intereseaza cat costa. Banuiesc ca o avere. Si atunci am primit mult pe el.
Aveti vreo idee unde as putea gasi in Bucuresti sau aiurea asa ceva? Ma deascurc eu cu ei sa-mi trimita poze, pot apela si la o ruda mai in varsta care stie sa recunoasca ceva veritabil, dar se deplaseaza greu asa ca n-o pot pune la alergat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sneeuwklokje uite aici:
http://www.hand-made.ro/vanzari_costume1.html
http://www.traditii.ro/tesaturi-costume.php

Daca dai un search pe google cu "costume populare romanesti" vei vedea multe anunturi la mica puplicitate.

Am mai vazut costume populare si ii de vanzare in Bucuresti, la Magazinele Artizanale sau cum se numesc...unde se comercializeaza chestii cu specific national, costume, stergare, ii, farfurii,...

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Snee, era la Marriott un magazin, daca nu s-o fi inchis intre timp. Din pacate n-am retinut numele. Vindea si obiecte populare vechi. Cind am vizitat eu magazinul n-am fost foarte impresionata de selectie, dar la magazine de genul asta nu stii niciodata peste ce dai.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cauta si pe E-bay, nu stii niciodata peste ce dai. Eu am vazut o data un costum superb, cica era unguresc dar semana tare bine cu ce am mai vazut eu prin Ardeal. Chiar imi pare rau ca n-am licitat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

costume vechi, autentice se gasesc in magazinul muzeului taranului roman (cel din piata victoriei). ai putea sa-i contactezi si in caz ca nu au ce cauti poate stiu ei unde ai putea gasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by zmotocel

costume vechi, autentice se gasesc in magazinul muzeului taranului roman (cel din piata victoriei). ai putea sa-i contactezi si in caz ca nu au ce cauti poate stiu ei unde ai putea gasi.

Exact!

Nu costa o avere ci vreo cateva sute de dolari si se gasesc , vechi si autentice, din ce zona vrei la Muzeul Taranului Roman. am cumparat eu pentru mine o camesa si pentru Katja costum intreg.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Adresa: soseaua Kiseleff 3, Sector 1, Bucuresti, 011341

Telefon: 021-317.96.60

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Multumesc mult

Mergi la inceput