Buna fetelor!!!
am facut si eu comanda la YV dupa un pliant pe care l_am gasit in revista Unica din iunie, si mi s-a spus ca voi primi coletul in 3 saptamani.....;sper sa ajunga......este cu o oferta super tare: min.70 RON comanda primesti parfumul ala nou al lor si o gentuta misto albastra.......sper sa le primesc, voi ce ziceti?
folosesc de la ei rujul de la Luminelle, crema de maini aia galbena, is super, le-am cumparat de la Paris, si au costat mult mai putin decat aici; crema la 1.50 Euro si rujul la 4.50 E, bine asta ca aveam si card de fidelitate la ei; in plus am mai primit si niste cadouri super, gentuta, breloc, mostre...ah, si am gasit si parfumul meu preferat de la ei Ode de reve, 50ml cu 24 euro.....super nu?
Am comandat si eu in iarna cate ceva...au fost OK, am primit si cadourile...dar au venit in mai mult de 3 trei sapt.Oricum poate ca s-au mai pus la punct intre timp si ajung mai repede..
In trei sasptamini a ajuns si comanda mea simonik, stai linistita ca o sa vina; iti mai trimit si tot felul de mostre...