Nou stil de viata (210)
Raspunsuri - Pagina 2
Delidana spune:
Salve!
Tocmai am venit de la scoala si m-a prins ploaia pe drum. Si n-aveam umbrela...
Ce-ai patit mai Tzunica, nu mai dai pe la noi citeva zile si cind vii esti suparata...te putem ajuta cu ceva?
Anda, pentru capitol nou.
Curaj pentru simbata, o sa vina si-o sa treaca, rezultatele sint importante.
Gusta, spor la pregatiri si tin pumnii sa ai parte de vreme frumoasa.
Olo, am inteles ca uleiul de ficat de morun e lichid, insa fierul si multivitaminele nu sint pastile? Sau vin in forma de praf ce se dizolva?
Va pup.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
oLo spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Salve!
Olo, am inteles ca uleiul de ficat de morun e lichid, insa fierul si multivitaminele nu sint pastile? Sau vin in forma de praf ce se dizolva?
Da bre, da' nu-s 'camente. Din printzip 'camente nu iau. Decat daca-i grav. In plus multivitaminele vin sub forma de nasturi care se dizolva. Pe urma beau 'oranjada'
Eftimie C. spune:
Vin la ceas de seara sa va spun ce urat e la noi afara
LA MULTI ANI, GETY!
Anda multumim pentru capitol nou!
P.S.Ai pus cumva pe blog reteta de coltunasi chizenesti?
Carmen mii de plecaciuni si pentru munca depusa pana acum.
Dordia cum a fost la vaccin?Stefan e bine?
Zuzilici am inteles bine, acum soacra ta are mana rupta?
Gusta spor la pregatiri si ai grija ce papi, ca sa nu scoatem noi Cand soseste mami tau?
Alina salutari!Ce noutati mai ai?
Tzuni sunt alaturi de tine si sper sa rezolvi problema aparuta
Iana ai dat catelul?
Carmen, Anda poate n-ar fi rau sa curatam putin lista.Nu o spun cu intentii rele, dar sunt fete care n-au trecut de mult pe la noi si totusi sunt active la alte subiecte Candva se aplica o astfel de metoda.Daca se lipseste motivat nu e nici o problema, dar altfel.... Fetelor voi ce parere aveti?Macar o data pe saptamana, la raport e musai sa aparem, ca de aia am stabilit ziua de raport martea.
Sper ca n-am deranjat pe nimeni, dar cea care se ocupa de lista nu poate face zilnic modificari, ca mai are si altele pe cap si mai ales nu e corect sa o punem zilnic la treaba.
Maine nu cred ca voi fi prea activa, ca iar am activitate de la prima ora si cu siguranta vin tarziu acasa .
Meniul de azi:
D -cafea + lapte cu cereale
P -sunca de pui + rosii + 1iaurt light
C -salata verde cu rosii si ceapa + piept de pui la gratar (daca ne dau astia gazul , ca e luat de azi noapte) sau niste cas
H2O -cca 3l
hcclara spune:
salut! ce fac fetele?
Anky, da, din alea de 4 zile ne-am luat noi pt ungaria!
Eu fac acum spargel verde, n-am facut niciodata, sunt curioasa cum e, si peste!
Crys, ai fost la doctor? cum iti merge?
pup!
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Am fost la doctor, cum am presupus este din cauza stresului. Mi-a fost recomandat sa o las mai moale, altfel trebuie sa ma trimita la analize mai amanuntite...daca asi si putea ar fi perfect Am primit tratament si in cateva zile sper sa fiu mai bine...va multumesc la toate ptr. grija
Anda multumim ptr. subiect nou
Carmen ce face Teo? Este mai bine?
Cuscra vai de mine cata treaba ai....dar tu esti o harnicuta si vei termina totul la timp. Cu dieta cum stai?
Carmen E vad ca te tii de dieta...bravo
Claudia lasa ca iti prinde bine o iesire cu fetele, chiar daca nu-ti place filmul.
Delia te-a prins ploaia aia mare? Cu grindina? Cred ca te-a udat pana la piele
Crys si Dany
Zuzilici spune:
Anda felicitari pentru deschiderea noului capitol si bafta la sherifat.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
CarmenE Nu stiu inca daca soacra-mea are mana rupa. N-a vrut sa mearga ieri la dr. Si pace. A zis ca daca i-o pune in ghips mai bien sta acasa. Intre timp nici nu prea se mai plange de durere si parca s-a mai si desumflat. Sper sa fie bine pana la urma. Virneri oricum mergem la neurolog in spital s-o verifice la bibilica. Asa ca daca e nevoie o sa-i facem si-o radiografie sa vedem cum stam.
Delidana macar era ploaie de vara? Sau mai rece? N-ai mai pomenit nika de sport.
Tzuni ce-ai facut atat de grav incat sa nu ti-o poti ierta? POate ce-i greseal apentru tine e ceva bun pentru altcineva. Hai fruntea sus si spune-ne.
Mephala lui Teo si sa speram ca-si revien repede. Intrebare de baraj: Ce faci cu timpul pe care inainte il alocai Forumului? Nu-l vinzi? Ca eu asa avea nevoie de asa ceva.
Crys sanatate multa si gandeste-te la Dany. Asa sigur o vei lasa mai moale. Nu merita sa-ti distrugi sanatatea cand mai ai mult pana cand Dani o sa fie pe picioarele lui.
Anda cum te mai simti? Mai ai durerile acelea infernale? Succes sambata.
Revin
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
vikinga spune:
Buna fetelor! Ce faceti, slabiti:)?La raport si eu: 71.5kg, destul de putin slabit, dar tocmai ce trecu sapt sensibilicoasa, in care m-a dat peste cap pofta de dulce. Ce ti-e si cu noi femeile, complicate mai suntemAm mai citit din cind in cind dar mai greu cu scrisul in ultima vreme, se incarca tare greu pagina si-mi pierd rabdarea.Mai apar eu cind ma simt in forma de forumit.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo