Nou stil de viata (210)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Si cand ma gandesc ca una dintre fetele din gasca noastra lucreaza la o fabrica de chipsuri ... Nu spui care, ca poate nu e voie... Ooooooof, de ce m-am facut jurnalist? Mai bine ma faceam chipsatoare

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, scoteam bata daca nu-mi raspundeai la interogatoriu, . Film bun? nu-mi vine nimic in cap...

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Ati vazut www.imdb.com/title/tt0467406/" target="_blank">" JUNO" ??

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Vazut, Zuzilici. Si plans cu galeata.... dupa care pupat Meri... io nu prea bocesc la filme, da' la asta am plans. Pt ca parca vedeam povestea lu Meri facuta de doi liceeni si povestea mea cu bou' care n-a avut curaj sa fie tata. Asa ca "m-am facut" eu single-mother. Da' nu regret nici o fractiune de secunda, zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Sa stii ca si eu tot la tine m-am gandit cand l-am vazut. Ca sa vezi (si sa nu crezi). Te pupic si sa stii c-ai fost nascuta sa fi mamica. Ai incredere in tine si totul se va rezolva. O sa vina si taticul perfect pentru Meri.

Claudia succes la vaccin. Ma bucur ca ti-a placut dedicatia.

Cris sper ca se simte mai bien Dani cat despre mancare las-o si tu mai moale ca la galcii pe care-i are mititelul, numai de inghitit nu-i arde. Sepr sa-si revina pana la serbare.

Mephala spor la bucatarit si de la tien iti dai seama ca astept si pozele preparatelor, da? Ai pupat nazdravanii din partea noastra?

Marilena sa stii ca te-am dat disparuta la interpol. Asa ca daca nu vi repede sa ne spui cum a fost petrecerea...

MamicaDulce zau daca inteleg ce-ai patit. Mai, Vik scuze ca-s asa da zi-mi si mie ai reusit sa vorbesti cu ea? Spuneai ca ai # ei de telefon, ai reusit s-o suni?

Delidana ai intrat in priza deja? Parca nu te-am vazut azi pe-aici.

Tzuni de unde "iei' tu filmele de care ne povestesti? Si ce program folosesti?

Noapte buna dragelor.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

o dimineatza frumoasa, cu soare, si ceai verde, .

raport: 59 kg.

Cris, cate zile ia Dany zinnatul? Ii dai si biotics/ecoflorina?
Pe Iustin il sarbatorim sambata.

Zuzilici, i-am pupat, :).

Tzuni, vad ca n-aveai somn aseara, ai gasit vreun film bun?

Louisea, mi-am amintit de tine in dimineatza asta, mai bine zis mi-am amintit cum ne serveai tu dimineatza cu sucuri si alte minunatii. Ai terminat sesiunea?

Anda, te machiezi? sau faci o prajitura? ori ai inceput deja munca?

pup toata gashca.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

raportez - stagnare. - adica 63. Isi spune cuvantul - cred - ziua de duminica, caci in rest, zau ca sunt tare atenta la ce mananc.

Ochiometric arat insa mai bine, ca urmare a sportului si nenumaratelor impachetari si electrocutari pe care le fac; azi dimineata la septe eram prezenta la salon sa ma mai chinuie putin.

Mai avem 4 zile si plecam in concediu!!! Problema e ca mintea mea e deja in concediu... si trebuie sa las lucrurile in ordine.

Carina, cum spuneam si ieri, imi pare tare rau de problemele pe care le ai. Uf... iti tin pumnii sa fie bine cat mai curand.

Tzuni, iti povestesc eu vreo 15 minute despre chipsuri, ce contin, ce efecte au asupra organismului, etc si nu o sa mai vrei sa mananci niciodata! Sunt foooaaarte convingatoare! Am reusit chiar sa conving cateva persoane bune sa renunte la "visul" lor de a-si cumpara haina de blana naturala, asa ca chipsurile sunt piece of cake. Spune-mi doar daca vrei...

Mephala, unde faceti petrecerea de pitici?

Puskin, multa putere...

Fug la sedinta si revin!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

neata
raport STAGNARE.

Va pup ma intorc la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Raport 85.7 kg cam putin, dar sper sa fie numai atat din cauza rusilor care se apropie.

Carmen 7 zile va lua Dany zinnat si nu i-a dat biotics, de fapt niciodata nu i-a prescris. Iustin cate zile trebuie sa ia?

Revin mai tarziu...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata frumoaselor,
Carmen: multumim de ceai si cafea. Si eu ma intreb ce e cu Lou. La ora aia ma machiam si apoi le-am pregatit micul dejun la ai mei draguti: clatite cu ciocolata, dulceata si laptic. Felicitari pentru slabit.
Marilena: hai spune ceva inainte de a pleca acasa.
Am modificat listuta cu primele rapoarte. Ca sa imi fie mai usor, cine n-a dat inca raportul azi are semn de intrebare. Cum il dati, fac schimbarea.
Raport: 53 kg, -300g
Meniul de azi:
cantalup si capsuni
pui mediteranean (pui, rosii, capere, masline si oregano) cu spaghete
ciuperci umplute cu sunca si mozarela la cuptor, inghetata
Va pupic si va doresc o zi minunata,
PS: stau cu ochiul pe voi si astept rapoarte cat mai bune

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Neata, fetelor!

VA JUR, dar VA JUR ca azi noapte nu m-am dat de trei ori peste cap si nici nu m-a pupat vreun fat vrumos sau vreo broasca raioasa! Cert e ca dragul de cantar arata...67,3 kg, ceea ce mi se pare imposibil. Sincer! Asa ca am declarat decesul cantarului si tre sa cumpar altul!

Carina, pt raport trece stagnare pana iau alt cantar!
Mephala, am mai vazut Conspiracy cu Val Kilmer
Zuzilici, io iau filmele de pe DC++ (am voie sa spun? ...ca doar e piraterie curata!) Mephala, tu de unde?
Delia, te-ai ascuns intre cereale?
Gabrielama, probabil ca m-ai convinge. Dar ar trebui sa te angajez sa vii lunar, de cate ori mi se face pofta! Ce fain cu impachetarile... Io n-am fost niciodata pt ca...sunt pudica. Nu ma dezbrac in fata nimanui. Si cu mersul la mare am o problema, ca nu prea ma vad in costum de baie pe plaja...

Mergi la inceput