Nou stil de viata (210)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La multi ani Mara!!!!!
Marilena: sa iti traiasca fata, sa fie mereu vesela si voioasa.

Cafeaua e gata, ceaiul la fel, asa ca va invit sa va serviti.
Eu va doresc o zi minunata ca nu stiu cum o sa fiu azi si daca o sa mai intru curand.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

LA MULTI ANI MARA! Cuscra sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si norocoasa Distractie placuta!

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna dimineata, fetele! Eu sunt treaza de la 6, Dany este mai binisor azai...nu a mai facut febra, dar toata noaptea a plans in somn de durere. Acum vad ca a mancat ceva, sper ca azi sa fie mult mai bine.
Zuzi pediatrul lui nu este de acord cu extirparea amigdalelor si mai multi doctori au fost de acord cu el. Mi-au zis ca v-a fi mai sensibil, dar cu timpul va trece. Si asa este...fata de anii trecuti cand imediat se imbolnavea, se vede o ameliorare.
Anda multumim ptr. cafea Tin pumnii azi.
Violeta multumesc

Meniul de azi:
- cafea si o felie paine prajita
- omleta cu rosii
- fructe: capsuni, cirese si caise
- cereale cu lapte...sper sa pot manca tot ce am scris, la oboseala pe care o simt..

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
La multi ani, Mara! sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de noroc in viata! petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Crys, multa sanatate lui Dany si un pupic de la mine!
Carmen, cum e Teo, e mai bine? si eu cand ii miros scaunele lui Marc sunt de parere ca e enterocolita, si parca atunci si culoarea e altfel! Iustin e bine, n-are nimica?
Gabi, nici eu nu mi-as lasa copilul in tabara!
Anda, iti tin pumnii azi!
Carmen E., tu i-ai dat lui Edi preventiv antibiotic, pt ca era scarlatina la gradi? si la noi e mai tot timpul cate un caz, insa eu nu ii dau niciodata si pana acum nici nu a facut!

Eu azi am musafiri, 3 perechi, fiecare cu copii de varsta asa pana la 4 ani, plus ai mei, trebuie sa fac o pasta de icre si o salata cu macaroane,rosii cu mozarella si in rest am cumparat mici facuti de un roman de la magazinul rusesc, si ceva gratare!
Joi seara am fost la cinema, sex and the city, a fost ok, posete si papuci faine, femei fain intolite (in film bineinteles)...am ajuns acasa la miezul noptii si apoi a inceput o furtuna cu fulgere si tunete!
Ieri am fi avut fotbal, dar iar a venit ploaia cu duraituri si fulgere, asa ca nu ne-am mai duc!
Aaaaa, am facut suc de soc, abia astept sa-l strecor, miroase ca in copilarie!

va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

pentru Mara, pui de Gusta!
Sa traiesti, sa cresti mare, sanatoasa si fericita!
Gusta, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea!

'Neata fetelor! Nu am postat ieri, si probabil nu o sa mai postez in multe din zilele urmatoare; e o nebunie la noi aici; mai avem nici doua saptamani si plecam definitiv, dupa 3 ani full de stat aici; so... pachete, bagaje, ultimile cumparaturi pentru cadouri...etc! Partea cea mai nasoala e ca am avut si un usor accident cu masina; nu a fost cine stie ce ( avrut unul de pe banda din mijloc sa faca dreapta, noi eram pe prima banda in unghiul lui mort, cred, de nu ne-a vazut), asa ca, accidentul nu e grav, cum spuneam, dar mai grav e ca e o perioada in care depindeam de masina, iar ea sta in service acum!
drept pentru care azi vom sta in casa (ziua), caci seara suntem invitati la un party in alt oras.
ieri am avut o zi foarte stresanta, si am rontait tot timpul, am avut si pofte de dulec, asa ca azi am cu cateva sute de grame mai mult!
Sorry Hopes!
Si epntru ca ma intrebai de plaja: am fost alaltaieri si a fost superb; apa a fost foarte, foarte calda, anormal pentru un inceput de sezon; ne-am balacit pana nu am mai avut aer! De aceea imi pare atat de rau ca nu puteam merge si azi si maine! Pierd doua zile de plaja din cauza cuiva care nu se asigura bine! hai ca iar ma apuca nervii!!!
carina, am citit si eu patania ta si a gabrielei, si nu va pot spune decat atat: a atat de usor sa fi mojic, iar lumea e plina de ei din pacate! Cred si eu ca te cuprinde frustrarea; e atat de nedrept!
Tumpi, bine ai revenit! Si totusi, pe unde ai umblat?
Criscosty, multa santate puiului!
Zuzi, frumos ce ai facut! te simti mai bine azi? Multa sanatate!
Violeta, Mephala, Tzuni, Hcclara, Vikinga, Delidana, Anky, Olo, Rolo, Eftimie , si pentru toate celelalte fete !
Si nu va suparati daca nu am sa mai postez in vreo zi!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata frumoaselor!

Mara, multa sanatate si fericire! Petrecere frumoasa!

Imi iau micul dejun alaturi de voi, fructe si cereale cu lapte. Tocmai mi-am terminat gimnastica de dimineata si sint gata sa ma apuc de invatat cu forte proaspete.

Tlaura, spor la impachetat!

Olo, colega, mai esti pe baricade sau m-ai abandonat?

Tzunica, ai mai fost la sala? Se simt ceva imbunatatiri? Ce mai face Meri?

Crys, imi pare rau ca cel mic e bolnavior.
In copilarie am avut mari probleme cu amigdalele, primavara si toamna faceam infectii in git si luam antibiotice ca pe bomboane. Tin minte ca se punea problema sa mi le scoata dar doctorii au zis ca mai bine nu, e mai riscant fara, ca infectia ajunge in corp mai repede, asa macar se opreste in git.

Zuzi, Violeta, Carmen, Carina, Gabriela, Claudia,

Weekend placut tuturor!

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI ! MARA,petrecere frumoasa.
Pentru Mara de ziua ei ,www.kinderplezier.com/" target="_blank">Have fun!!.
Copii mei se distreaza super pe siteul asta.

Eftimie,pentru Edy, www.thomasandfriends.com/uk/" target="_blank">Thomas & Friends,tot spuneai ca ii place tare mult.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Mara, La Multi Ani! Gusta sa-ti traiasca ingerasul, sa fie sanatoasa, fericita si plina de noroc alaturi de voi doi

Gusta petrecere frumoasa alaturi de cei dragi (mai ales mama ta) si alaturi de musafiri.

Azi cred ca voi trebalui putin prin casa (nu prea am chef), dupa care voi merge la niste cumparaturi si la sora-mea Diana.
Afara este foarte cald, nu stiu ce vom face toata vara.
Delia cred ca tu esti singura fericita cu aceasta caldura.
Tlaura nu regreti putin ca vii in tara? Dupa 3 ani in Turcia?
Tzuni, Zuzi, Cryscosti, Mephala, EftimieC, Carina, Hopes, Anky, Gabrielama si toate celelate fete

Va doresc un week-end cat mai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani, Mara!
Gusta, sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea!

Mephala, we placut! Hai, fii mai activa, pliz! Ne lipsesti mult!

Delidana, da, am mai fost la sala. De vazut.... hmmmm, nu mi se pare ca se vede ceva! Doar ca stau mai bine la capitolul mobilitate si conditie fizica. Nu mai gafai ca o vaca atunci cand urc scarile. Acum gafai ca o...oaie!

Zuzilici, ce faci bun azi de mancare?

Tlaura, spor la impachetat!

Violeta, spor la treaba si tie. Sper sa-ti vina cheful.

EftimieC, pe lista mea de filme nu prea sunt romance, ca nu agreez genul...

Mai fetelor, incerc de zor sa ma imprietenesc cu un peste. Da nu-s lamurita daca tre sa-i tai aripile si tre sa-i dau jos geaca inainte sa-l gatesc... Hmmm...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput