Crenguta,
imi pare rau...
Eu am facut monitorizare ecografica in timpul stimularii din 2 in 2 zile, desi dr. meu de pe-atunci mi-a spus ca nu e nevoie decat in ziua 13 si-atat. M-am dus la dr. Iosup de la Unirea care m-a primit fara sa aiba vreo problema din partea cui vin sau de ce asa des. Ba chiar, el mi-a indicat cand sa repet ecografia, uneori am mers la 2 zile, alteori la 4-5, e un tip extraordinar. Deja imi stie problema, merg la el ca la un medic curant.
Te pup si nu mai fii trista, o sa vina bb, trebuie, ne dorim prea mult ca sa nu vina!!!
Tia, unde la Unirea?Si cat te costa o consultatie sau monitorizarea?Si te poti duce acolo pur si simplu sa ceri o consultatie la dr. Iosup?Si as putea face monitorizare daca nu sunt la stimulare?Hai ca te-am bombardat cu intrebarile, dar nu mai stiu incotro sa o iau...Ma gandesc si la o inseminare artificiala, nu Fiv ca nu-mi permit, suntz o amarata de bugetara cu salariu de 3 milioane, dar inseminare am inteles ca e mai putin dar nu stiu cat, unde , cum...Nu mai stiu ce sa fac...As face orice pot ca sa fie bine...
Eu am fost azi la echo la dr. IOSUP ...Super !!!!
CMU este chiar in spatele magazinului EVA .... str, GEORGE ENESCU nr. 12 , telef. 0745363728 (rezervari ) un echo intra costa cam 800.000 ...cam scumputz ! dar merita !
bafta !
blue
incearca si varianta unui abonament ... nu stiu sigur daca la ei se practica ... dar te-at costa mai putin , chiar daca ai plati un abonament lunar !