efecte negative la Clostylbegit?
Fetelor, dupa cum unele stiti deja sunt la a treia luna de stimulare cu 2 pastilute din ziua a cincea.Acum sunt in a 17 -a zi, am inceput de ieri si cu utrogestan, 2 pe zi, seara, una vaginal una bucal.Dar de vreo 5 zile , mai exact din ziua a 14 cand s-a produs si ovulatia mi-e foarte rau.Stari de voma, nu prea mai suport fumul de tigara, mi-au crescut sanii de vreo luna si ma dor, m-am si ingrasat 2 kg si ce ma deranjeaza e ca am o burta mare de zici ca sunt gravida in 4 luni, dar v-am zis ca sunt in ziua 17 a ciclului, deci n-are cum sa fie sarcina.Ma doare si capul, cu ochi, ameteli, etc.Cel mai tere ma deranjeaza starea asta de voma vesnica si de balonare, iar de ieri sau alaltaieri ma si doare burta jos, asa niste junghiuri intr-o parte de nu pot sa pasesc pe partea aia.Oare toate astea sunt efecte negative de la clomifen, ca am citit in prospect ceva.A mai trecut cineva prin asa ceva?Si inca ceva:din cauza utrogestanului n-ar trebui sa creasca temp. bazala?La mine chiar acum cand am inceput sa-l iau se mentine de trei zile la 36,8 dar cand am avut ovulatie a crescut 3 diviziuni si de atunci se mentine asa.Voi ce stiti despre asta?
Raspunsuri
Tia spune:
Buna Crenguta,
daca temperatura a crescut cu 3 subunitati si s-a mentinut... e semn bun ... sper ca ati fost "ocupati" zilele astea?
si eu am facut stimulare cu clostilbegyt, dar n-am avut nici un fel de reactie adversa... insa alte fete au avut, depinde de fiecare!
iti tin pumnii
doly spune:
Vai , si mie mi-a fost rau dupa clostylbegit, exact asa cum descrii tu.Dar iti revii repede.
crangutalil spune:
Multumesc fetelor, m-ati mai linistit.Sper sa treaca repede.Tia, da, am prestat zilele alea dar nu vreau sa sper ca si luna trecuta am prestat cand trebuia si tot nimic.Azi am fost la medic si mi-a zis ca nu sunt gravida.Pai sunt in ziua a 17,deci n-avea ce sa vada , nu?Azi mi-a mai crescut temp. bazala cu 3 diviziuni, la 37,1 dupa ce s-a mentinut 3 zile la 36,8, dar ma gandesc ca e din cauza utrogestanului, nu ca a mai fost vreo ovulatie.Nu?
meme spune:
Mie dupa stimularile cu Clostilbegyt si apoi cu Gonal F ,asociate cu Utrogestan mi-a fost rau inca o luna si jumatate dupa incetarea tratamentelor.S-a nimerit sa fiu la mare,in concediu si am vomat,am avut ameteli de nici nu puteam sa misc prea brusc capul si dureri de cap.ca sa nu-ti mai spun ca mi s-a declansat o usoara sangerare inca din ziua 13 pana in ziua 26 cand mi-a venit ciclul.In total a fost un fel de menstruatie lunga cam de 17 zile.Culmea este ca in timpul stimularilor ,exceptand starile de balonare si dureri suportabile de burta nu mi-a fost foarte rau.
Tia spune:
Crenguta, stai sa ma prind... esti in ziua 17 si temperatura a crescut cu 3 liniute pana la 37.1 de la 36.8... dar inainte cum a fost? a fost mereu 36.8 sau a mai avut loc o crestere de la o temperatura mai mica la acest 36.8? daca a fost constanta, atunci ovulatia a avut loc abia acum, daca nu, atunci s-ar putea sa fie un efect al stimularii... am patit si eu ceva similar, dar ovulatia a fost totusi la prima crestere substantiala din ziua 13 sau 14 (nu mai stiu exact). bafta
Tia spune:
Ce ciudat reactioneaza organismul .... la mine, dupa stimulare, prima menstruatie a tinut ... jumatate de zi... acum ar fi a doua luna de pauza, sunt curioasa cum o sa fie, oricum rushii au venit cam devreme (ciclu de 26 de zile). eu am avut ameteli de la pregnyl, mai puternice in a doua luna de stimulare...
va pup pe toate si sa auzim de
crinuta spune:
Tia, stai ca nu inteleg. Cand ti-a venit ciclul mai devreme, luna trecuta? Atunci cand ai avut doar o zi?
pupici
Crinuta
Tia spune:
Crinuta,
dupa a 2-a luna de stimulare, prima menstruatie a tinut jumatate de zi, iar ciclul imediat urmator, curat fara "ajutoare" a fost de 26 de zile.. acum sunt in timpul celei de-a 2-a menstruatii - e prima zi ... scuze, m-am exprimat eu gresit... este a 2-a menstruatie, nu a 2-a luna dupa stimulare... e cu totul atceva
si ca veni vorba de efectele stimularii cu clostilbegyt.. acum 4 zile am fost la ecografie sa-mi verific "musafirii nepoftiti", adica chisturile si bucurie mare - s-au micsorat considerabil... cat de curand se vor duce de tot.
pupici la toate fetele