menstra abundenta
Ei, fetelor, am o problema cu ciclul asta al meu. A doua zi de ciclu, am un flux abundent de trebuie sa schimb un tampon pe ora! asta tine cam o zi, dupa aia curge normal. La medic am fost, cica nu e nimic organic, e hormonal,sa iau pilule. Dar astea nu le suport, am mai luat dar am avut migrene nasoale si nu le-am mai luat. Stiti cumva daca problemele astea se rezolva cu homeopatie? Are cineva probleme de genul asta? Mi-e frica sa nu ma anemiez, naibii! Toate astea au aparut dupa o extrauterina operata, acum 2 ani. Multumesc!
"sky is the limit!"
Raspunsuri
Androix spune:
Asa eram eu inainte de primul copil. A doua zi era un chin. Am avut zile in care am plecat val vartej de la birou si am ajuns acasa in ultimul hal, noroc ca era pe la pranz si in fata blocului pustiu. Dupa prima sarcina a fost mult mai bine si ma bucuram dar nu a durat ca am facut al doilea copil si m-am intors la vechile obiceiuri Asa ca te inteleg, stiu cum este dar eu una nu am reusit sa aflu ce as putea face. Nici nu pot sa zic ca am fost la medic sa intreb ce si cum. Mi-e teama ca mi-ar fi spus acelasi lucru si nici eu nu pot lua AC din cauza varstei si pentru ca fumez. Plus ca nu-mi doream sa am parte si eu de dureri de cap ingrozitoare. Nu pot decat sa sper ca va aparea cineva pe subiectul asta si ne va da o idee ce am putea sa incercam.
Andreea mama de Filip si Georgia
oanab125 spune:
Eu aveam ciclul abundent, cu dureri si am rezolvat problema cu tratament homeopat. Chiar acum, dupa a doua nastere, am avut mari dereglari ovariene:ovarele nu si-au reluat functia. s-a rezolvat cu tratament homeopat. Diagnosticul mi l-a pus medicul ginecolog, apoi am fost la dr. homeopat.
Matei si Ilinca
adaca spune:
Eu m-am confruntat cu asa ceva dupa a doua nastere. Aveam un ciclu abundent, mai mult spre hemoragie. Dr. mi-a recomandat maleat de ergometrina, este o solutie injectabila, dar se poate si bea ca fiola de algolcalmin.Are un gust acrisor. Am folosit-o trei cicluri la rand si de atunci nu mai am probleme.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
rory76 spune:
Oanab125, pot sa te intreb medicamentele alea de la homeopat se numesc cumva asa ceva: calcarea carb., cimicifuga, lachesis,lycopodium, pulsatilla, ceva de genul acesta? Eu le-am gasit pe net pe astea recomandate pentru ce am eu. Ti le da dr. homeopat sau le iei tu de la farmacie? Mi s-ar parea o minune sa scap de problemele astea odata! E un chin!
"sky is the limit!"
RalMar spune:
Si eu am probleme cu hemoragiile, nu se rezolvau nici macar cu ergomet (mie mi-a dat injectabil), dar am gasit solutia: calciu. Cu cateva zile inainte de ciclu iau calciu, si iau si primele 3 zile; deci cam o saptamana pe luna, si chiar nu am mai avut probleme.
rory76 spune:
RalMar, ce fel de calciu? Cate tablete/fiole pe zi? Poti sa imi zici firma care produce calciul ala pe care il iei tu? Multam frumos!
"sky is the limit!"
RalMar spune:
Eu iau calciu efervescent ( la pliculet parca se numeste Aditiva, sau CalCVita - tot efervescent, dar tablete) in fiecare zi iau cate o tableta sau pliculet (depinde de care am prin casa) iar in primele 3 zile de ciclu iau cate 2 plicuri (tablete), unul dimineata, unul seara. Sigur va da rezultate, merita sa incerci.
sdaniela spune:
Eu am avut o astfel de problema mai demult si a trebuit sa iau si 4 pilule de ac pe zi. pentru mine anticonceptionalele m-au ajutat mult. Cred ca cel mai bine mergi la doctor si sa iti faca mai multe analize. mie mi-a facut un test ca sa fada timpul de coagulare a sangelui.
Nu stiu daca ar trebui sa te iei dupa recomandarile de aici. totusi fiecare femeie e diferita si risti sa iti faci mai mult rau decat bine.
marynik spune:
Si eu am avut astfel de probleme
Pe mine ma ajuta f mult clorocalcinul , luam 20 pic cam la 4 ore
E oribil la gust dar chiar isi face treaba
Mai luati si vit C , cam 1 gram pe zi
Si mie mi a dat dr ergomet dar f mult nu ma ajuta
Ca naturiste puteti lua tinctura de cretisoara
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe